Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan és milyen trükkel...

Ciccmók kapitány kérdése:

Hogyan és milyen trükkel hordjam a mély dekoltált V nyakú egyberészes fürdōruhámat?

Figyelt kérdés

Vettem egy egyberészest, aminek mély a dekoltása. Nagy mellū hölgy vagyok, és szeretném csinosan állna benne a mellem. Mint egy melltartóban akár.

Ui.: alapból nincs melltartós bélése vagy akármilye belül sajnos

2018. máj. 10. 20:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%
Minek ide trükk?
2018. máj. 10. 20:58
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Hogy ne a koldokenel legyen a bimbo.
2018. máj. 10. 21:07
 3/23 anonim ***** válasza:
63%
Ja, hogy lóg a melle? Akkor miért nem ezzel kezdte?
2018. máj. 10. 21:10
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem lóg a mellem -.-“

Csak tudod a nōknek nem feltétlen olyan az alaptartása, amit magazinok kezdōlapján látsz. Vagy melyet egy melltartó kölcsönöz. Üdvözöllek a való világban!

2018. máj. 10. 21:20
 5/23 anonim válasza:
69%
Én pedig az otthon, felújítás témakörben!
2018. máj. 10. 21:28
 6/23 A kérdező kommentje:
Senkit sem szeretnék átverni. Csak kényelmesebben érezném magam, ha valami fogná/tartaná a mellemet (a kézzel kapcsolatos poénokat hagyjuk el), és nem attól kéne félni, hogy mikor villantok többet a kelleténél. (:
2018. máj. 10. 21:32
 7/23 A kérdező kommentje:

Véletlenül került oda a kérdés. Már próbáltam javítani is, de egyelōre még nem került át a megfelelō témakörbe. Te biztos nem vagy ember, azért nem is estél még ilyen említésre sem méltó hibákba.

Azonban nem tudom, hogy feltūnt-e, hogy off-olsz, amit tilt a szabályzat. A kérdésre válaszolj érdemben. Vagy különben görgess tovább. Köszi

2018. máj. 10. 21:35
 8/23 A kérdező kommentje:
Ha így is lenne sem értem, hogy miért kommentelsz. Tudsz segíteni érdemben? Nem? Akkor viszlát :)
2018. máj. 10. 21:36
 9/23 anonim ***** válasza:
62%
Mindezt ciccmók kapitány névvel. Lol
2018. máj. 10. 21:40
 10/23 A kérdező kommentje:
Van még valami? Elég kicsiny lángon égsz. Kapaszkodsz, mert valaki értelmesebben válaszol, mint amilyen módon próbálsz kötöszködni. Légy az okosabb, menj tovább.
2018. máj. 10. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!