Mi a véleményetek egy egyrészes fürdőruháról fiatal nőn (25)? Férfiak/Nők válasza egyaránt számítana.
Tavaly nyáron meglepően sok nőt láttam egyrészes fürdőruhában. Néhány éve volt egy ilyen hullám, hogy ciki, és csak az veszi fel, akinek takargatnivalója van. Örülök, hogy ez kezd kimenni a divatból.
Barnulás miatt én olyat választanék, aminek mélyen kivágott a háta - nekem is van olyan egyrészesem, aminek egyetlen vékony pánt tartja a hátát, a bugyirésze meg mélyen kivágott, szóval hátulról akár bikini is lehetne.
Vizesedés meg, semmivel sem rosszabb, mint a bepisiltem életérzés a nedves bikinialsón. :) Szerencsére ezek olyan anyagok, amik gyorsan száradnak (ami ilyen horgolt csoda meg hasonlók, azok nem vízbe valók, csak a parton parádézni), úgyhogy ezen sosem jutott eszembe aggódni.
Ha jó az alakod és valami szexibb egyedibb a fazonja a rucinak akkor nyugodtan felveheted.
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!