Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány kabátra van szüksége egy...

Hány kabátra van szüksége egy fiatal nőnek egy télen?

Figyelt kérdés
2017. dec. 11. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen egy alkalmi, meg egy hétköznapi minimum.

Imádom a szép kabátokat, egy csinos darab annyira öltöztet. Nekem rengeteg van. Úgy vagyok a kabátokkal, mint más nők a cipőkkel, a gyengéim.

2017. dec. 11. 19:20
 2/10 anonim válasza:
szerintem is legalább 2 de inkább 3. kell egy jó meleg, a fagyokra, és egy csinosabb minimum
2017. dec. 11. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ki lehet húzni egy, jól megválasztott kabáttal, ha muszáj.

De a kabátok kibírnak pár évet, főleg ha többet váltogatsz, szóval ha anyagilag belefér, akkor érdemes 2-3 darabot is venni különböző alkalmakra. Ennél többet már csak akkor, ha van hol tárolni :).

2017. dec. 11. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Minimum 1 nyilván:D, max 2-3.
2017. dec. 11. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Ugyan már, ennyire senki sem lehet fázós. Elég egyet felvenni, akármilyen hideg is van.
2017. dec. 11. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem kettő van, egy pufi illetve egy szövetkabát, ez így pont jó, többet nem tudnék már kihasználni
2017. dec. 11. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Van egy pufikabátom, egy elegánsabb de akkor lehet hogy jól jönne még egy. Igazából a táska és a kabát között gondolkodom, de lehet hogy inkább kabát lesz.
2017. dec. 11. 21:36
 8/10 Metionin ***** válasza:
Nekem 2 van, van egy szép szövetkabát ami mindenhova jó de nagyon meleg, így azt inkább csak a nagy mínuszokban vagy a nagy szeles időkben hordom meg van egy parka amit 0- mínusz 10ig hordok.
2017. dec. 11. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem két pifisabb van. Egy hosszú meg egy rövidebb. A szövetkabátot nem sorolom a télihez, mert nem olyan vastag. Vastag szövetkabátot nem is láttam még soha igazából.
2017. dec. 12. 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy karcsúsított,térd fölé érő sötétkék pufim van.

Leszarom, a színházba is elmegyek benne, meg temetésre, ha kell.

Csak a "jó kinézet" miatt nem fogok szétfagyni a -4-5 (éjjel -8) fokban.

2017. dec. 12. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!