Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek egy egyrésze...

Mi a véleményetek egy egyrészes fürdőruháról fiatal nőn (25)? Férfiak/Nők válasza egyaránt számítana.

Figyelt kérdés
Sportos testalkatom van, szerintem nem állt rosszul, de nem nagymamás fiatalon? Illetve nyilván vívódom, hogy vegyek-e, a barnulás miatt is, meg nem tudom mennyire jó érzés amikor kijössz a vízből, hogy az egész ruha vizes a testeden :D

2018. febr. 5. 15:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Miért lenne nagymamás? Sokkal jobban néz ki egy nőn egy csinos, divatos, jól szabott egyrészes, mint amikor felveszik a cérnatanga-alsós éppen csak bimbót fedő mini-bikiniket.

Attól, hogy valaki strandra megy, még nem kell mindent kipakolni. Arra ott a nudista strand. Barnuláskor meg mindegyiknek lesz nyoma, aki nem akar csíkokat, az menjen szoliba vagy megint csak a nudi strandra.

40 fokban pedig kb. kettő perc alatt megszárad a fürdőruha, nem úgy kell elképzelni, mintha pólóban meg kisgatyában menne az ember vízbe. :D

Én már tavaly nézegettem a fehérneműsnél az egyrészeseket, mert annyira veszettül dögös darabok voltak, hogy hú. Idén tuti beszerzek egyet.

2018. febr. 5. 18:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Mellesleg az elmúlt 1-2 évben a magas derekú bikini alsók jöttek nagy divatba, elsősorban a plus size csajok kedvéért, mert nekik azért sokszor kényelmesebb egy ilyen alsó, mint egy cérnatanga, ennek ellenére nagyon sok fiatal, kamasz korú és VÉKONY csajon láttam ezeket a magas derekú bikiniket, simán hasközépig felhúzva, na az idétlenül nézett ki és valszeg a barnulást sem segítette elő, mégis abban parádéztak, mert épp divat volt... :D
2018. febr. 5. 18:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a szivacsos melltartórész a legrosszabb víztartás szempontjából, ahhoz képest ez nem oszt, nem szoroz. Barnulni nyilván a bikini jobb, de ha neked ez kényelmesebb vagy jobban áll, akkor nyugodtan vedd ezt.
2018. febr. 5. 18:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem probléma, én 18 éves vagyok, és egyrészes fürdőruhát hordok, mert nagyon érzékeny és fehér bőröm van.
2018. febr. 5. 21:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Csak akkor nagymamás, ha oldalt a lábszáraknál nincs eléggé felvágva, hanem majdnem olyan vízszintes forma.

És könyörgöm, bikini tüdőnadrágot semmiképp ne vegyél, tavaly legalább 10x kiégett a retinám az ilyen látványától.

2018. febr. 5. 21:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Èn nekem mint fèrfi meg mondom az őszintèt sokkal szebb egy egyrèszes fürdőruha mint egy bikini, azok is szèpek nem mondom, csak sajnos sokan inkább mutogatják magukat másoknak. Hol ott egy jól választott egyrèszes fürdőruha is lehet csinos is ès egyben sexi is. Nálam a fehèrneműben is az egyrèszes az első nekem sokkal jobban tetszik egy nőn a body mint egy kètrèszes, de ezt mèg sorolhatnám mèg.
2018. febr. 6. 04:06
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:

Vannak nagyon szép és csinos egyrészes fürdőruhák, amik nem nagymamásak, nekem is van néhány, mert kényelmesek, jól néznek ki, és úszni én kifejezetten jobban szeretem, főleg tengerparton, ott a nagyobb hullámlökések se viszik le, mint mondjuk egy kis bikinifelsőt. Egy vizes bikini más érzés mint egy vizes póló

a testen, szóval nem értem a kérdést :D

Szerintem a fiúk többségének nem nagyon tetszik akkor se, ha kifejezetten csinos fazonú, de nem is ők hordják, szóval kit érdekel :D

2018. febr. 6. 10:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem jobban tetszenek az egyrészesek,jó nyilván ha valaki csak napozni akar nem az a megfelelő.
2018. febr. 6. 21:04
 19/20 anonim ***** válasza:

[link]

Pl egy ilyen szerintem egész jól néz ki.

2018. febr. 6. 21:05
 20/20 pompascaf válasza:

Nagyon is örülök hogy a csajok egyre többen hordanak egyrészest.

Páromnak ilyet vettünk legutóbb és nagyon csinos benne :

[link]

Kétrészesből meg ilyet - ami látszatra egyrészesnek hat:

[link]

Egyébként egyszerre vettük a kettőt s mindkettőből L-es méretben s tökéletesen passzolt is rá.

2019. aug. 19. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!