Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az baj, ciki ha 30 éves...

Az baj, ciki ha 30 éves elmúltam és így öltözködöm? Példának Linkek.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. máj. 7. 16:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

30-as nőként eszembe sem jutna megkérdezni a tiniket - vagy bárkit - (mert itt főként max huszonpár évesek válaszolgatnak de inkább tinik) hogy gáz-e szerintük a stílusom. Ennyi idős korra már kell, hogy legyen annyi tartásod és érettséged, hogy el tudd dönteni, mi áll jól és miben vagy önmagad!

Szóval az a gáz hogy megkérdezted ;)

2018. máj. 8. 08:38
 12/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor én tiniknek való öltözékben érzem jól magam.😄 Azért tettem fel a kérdést, mert a párom, és anyukám néha megszólnak, és elkogdolkodtam azon hogy tényleg igazuk van. Nincs ízlésem, bénán nézek ki. Na de mindegy is ha eddig szerettek, ez után is fognak, ettől függetlenül. Egyébként nem is értem miért változnak meg sokan ennyi idős korukra. Pár velem egyidős

nő tolja a biciklit melegítőben, meg sose járnak sehová...

2018. máj. 8. 12:31
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért a fenti képeken illetve a melegítőn túl is van ám mit felvenni :)
2018. máj. 8. 13:33
 14/29 anonim ***** válasza:

Módfelett jó stílusod lehet:D Nekem személy szerint nagyon szimpatikus, ha egy lány kortalan és felvállalja önmagát. Az csak mellékes, hogy ez az outfit kib**zottul tetszik:D

[link]

Egy percig se érdekeljen, ha valaki negatív megjegyzéseket tesz a stílusodra. Ha te így érzed jól magad semmi más nem számít.

25f

2018. máj. 8. 18:07
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2018. máj. 8. 18:44
 16/29 A kérdező kommentje:
_mihi_ nevű felhasználó, köszönöm szépen. 😊 A többieknek is köszönöm, azoknak is akik negatív véleménnyel vannak róla.
2018. máj. 8. 19:31
 17/29 TappancsMancs ***** válasza:
45%

Vettem a fáradtságot - férfi szemmel ilyen egy csini nő. :) Variáció meg temérdek úgyhogy ezek csak példák.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. máj. 9. 12:36
 18/29 TappancsMancs ***** válasza:
45%

Vagy még egy pár kép

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nehogy már ne legyen választék. Most komolyan.

2018. máj. 9. 13:20
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Választék? Mármint kinek? Neked?:D A kérdező jól láthatóan rendelkezik saját stílussal amiben jól érzi magát.
2018. máj. 9. 16:02
 20/29 TappancsMancs ***** válasza:

Saját stílus? Na az mindenkinek van. Ő szerinte. Meg jól érzi benne magát. Ja.

Kérdező ha ilyen kérdést teszel fel vedd figyelembe, hogy válaszolnak itt talán 20-an. Az nem egy nagy statisztika azért. Ha csak megerősítést akartál arra jó. De ezt bármilyen mással is megkaphattad volt, mert hogy "ha neked az tetszik" alapon.

2018. máj. 9. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!