Ciki ha turiból öltözködöm?
Szerintem sokkal jobb inkább turiból öltözködni, mint a kínaiból! Tényleg nagyon jó cuccok vannak, és sokkal jobb minőségűek is, mint a kínais cuccok.
Szerintem kellenek azért új alapdarabok (mondjuk egy-két jól kiválasztott farmer és hasonlók), de ezeket nagyon ügyesen lehet kombinálni a turis cuccokkal! :)
Múltkor láttam egy müsort a luxus használtruhákrol.
egy nönek van luxus "turkálója". a gazdag emberek ha megunják a ruháikat kihízták, kifogyták, szólnak ennek a nönek, ez felvásárolja azokat a ruhákat kiegészítöket amit eltud adni és a saját boltjába eladja. miért is? mert sokszor egy egy tervezö egyedi ruhákat készít, és ezt csak használtan szerezheted meg. ezeknek a ruháknak € ezrekben mérik az árát. egy egy nyakkedöért 2 ezer €-t is adnak pedig használt.
amúgy én nem szeretem a használt ruhákat.
imádom a turikat!
ha kínaiban ezer éve nem vettem semmit, mert már a gondolatától is rosszul vagyok, h kb minden második szakadt ízléstelen ember ilyet hord...
kilós turiban 10e ftból komplett ruhatárat lehet venni, ami addig jó ameddig ki nem fogyod vagy hízod. kínaiban 100e-ből veszel kb 5 darabot, ami a 2-3hónap múlva elszakad, vagy kijön vmi olyan hibája, amit vásárláskor nem láttál...
éljenek a turik! le a sznobizmussal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!