Ciki ha turiból öltözködöm?
Figyelt kérdés
mert kínaiba ha bemegyek nem találom meg ami nekem teccik turiba meg ha bemegyek 5 perc múlva 10000Ft értékű ruha van a kosárban:)2008. júl. 29. 12:39
11/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki ott vásárolni.Én jómagam is gyakran vásárolok turiban és olyan még sohasem volt,hogy ne találtam volna ott egyedi cuccokat.A múltkor pl.egy eredeti felsőt vettem meg 600 ft-ért :)
12/29 anonim válasza:
Szerintem sem gáz a turi, én is ha bemegyek akkor átnézem a ruhákat és olyanokat találok pár száz forintért amit álmaiban sem hittem volna :) Nagyon jó kis márkás felsők amin nem is látszik,hogy használt pl: Pure Lime trikó, Reebok top, Nike top és a reebok top(igazi) volt 1550 ami szerintem nem drága és valóban ha onnan öltözöl nem jön senki olyan Veled szemben aki ugyanazt viselné :) Mellesleg a kínaiba vettem 2 hete egy topot 1000ért és már jön szét és minden baja van,azok a turis felsők meg jól bírják,egy szál hiba sincs, se szakadás :)
13/29 anonim válasza:
Dehogyis ciki.A multkor 1500ft-ert vettem egy eredeti puma adidast es semmi baja.Egy ilyen adidas ujanon 10ezer is lehet es ez is ugyanolyan mintha uj lenne,semmi baja
Jol mondtatok ELJENEK A TURIK!!!
14/29 anonim válasza:
Nekem a legkedvesebb cuccaim turiból vannak.És a gyerekeknek is nagyon sokat vásároltam már ott.Csak az a baj ha bemegyek gyorsan púpozva van a kosár,és a férjem mindig kiakad.
15/29 anonim válasza:
En is szoktam turkalobol vasarolni. mert sok kockas gatya van ...es hat nem a ruha teszi az embert egyeltalan nem ciki :)
16/29 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a turit! Most vettem alig 3000forintért: 5 felsőt, egy övet, egy vadiúj (cimke rajta volt) jó minőségű legginset és egy rénszarvasos nyakkendőt a páromnak.
17/29 anonim válasza:
Ahonnan a turkálóban található ruhák érkeznek többnyire nincsennek kopásig hordva,viselésűk esetleg néhány alkalomra korlátozodik ezért szinte ujjonnan kerülnek eladásra.
Ami még a turkálós ruhák mellett szól,jó az anyag minősége ,vasalásra sem igen szorulnak...,és hát nem utolsó szempont,hogy elérhetőáron,viszonylag egyedi.
Ennyi előnnyel a nagyzási mániát leszámitva miért is lenne ciki?!...
18/29 anonim válasza:
Én általában Hervis-ben, C&A -ban, Takko fashion -ban stb... vásárolok, de egyáltalán nem ciki Turiból öltözködni, szerintem... miért lenne?
19/29 anonim válasza:
Elmondom nekem rengeteg takkós és c&a-s felsőm van turiból meg s oliver...
20/29 anonim válasza:
egyszer vettem 1 gyönyörű, szekszi selyemblúzt 2000ft-ért, és még rajta volt a sértetlen, vadiúj angol címke, h egyébként 20 font lett volna! ilyen jó vásárt máshol nem csinál az ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!