Nagyon ciki ha így öltözködöm? (14/L)
sokféleképpen szoktam öltözködni, de most leírom a 3 leggyakrabbat:
1. egy ilyen nadrádkosztümszerű nadrág (cérnacsíkokkal vagy hogy hívják és ez függőleges) egy kék csíkos (függőleges) blúzzal (van ilyen fodor a gomboknál) és egy ilyen fehér, keményebb szövetből készült elegánsabb "pulcsi"
kb ilyen a nadrág és a felső csak a felső fehérben:
és a blúz pedig ilyen, csak nem átlátszó az ujja:
2. barna szoknya, barna harisnya, ilyen naracssárga vagy világosbarna (átmenet) csíkos (függőleges) és világosbarna pulcsi
kb ilyen a szoknya, mást nem találtam meg....
[link] (ennél hosszabb, térdig érő, csak lefelé táguló)
3. farmer+valamilyen hozzá illő blúz (ez nem fontos értékelnetek, mert ebbe szinte minden beleférhet....)
nem ciki,csak fiatal vagy ehhez
vidám farmerszoknya mintás harisnyával és hasonlók
az első az elegáns,azt hordd nyugodtan
az elsőt én is nagyon szeretem......
tarka farmerszoknya? személy szerint nem nagyon szeretem a túl élénk színeket... nem tudom miért.....
ja, és azt is mondanám, hogy nem szeretem a converse cipőket meg a "mai divatot" tehát a csípőig érő farmereket meg a nagyon nagy kivágású felsőket.... neg minden ilyesmi..... és imádom a magassarkú (nem tűsarkú, max 5 cm....)
Szerintem nem! :)
Teljesen jó ez, olyan kis szolid, komolykás. Úgyis előtted van még a kamaszkor, majd alakul ez, ha mégse ez lenne az igazi stílusod :)
Nagyon öreges... Nem kell a divatot majmolni, de ennél valami fiatalosabbat és kényelmesebbet kellene inkább hordanod. Eleve az ázsiai lányokról nekem rögtön a vidám és egyedi öltözködés ugrik be, nem akarok sztereotip lenni, de ez van. :D
Farmerszoknya, rövidebb szoknya, tarka harisnyákkal és valami egyszerűbb póló esetleg? Kényelmes, csinos és fiatalos is. Ezzel ráérsz majd akkor, mikor 40évesen egy irodában porosodsz. :D
a lényeg hogy te jól érezd magad a ruháidba, és hogy nem vagy tucat :)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!