Nagyon ciki, ha még mindig így öltözködöm?
gondolom lány vagy szerintem lehetnél kicsit nőiesebb először csak mondjuk pulcsi helyett inget vegyél fel sportcipő helyett balerinát aztán jöhetnek a cicagatyák meg a magassarkú
persze ha kényelmetlenül érzed magad olyan viseletben akkor nem biztos hogy változtatni kell.de ki lehet próbálni és lehet hogy olyan visszajelzéseket kapsz amiktől majd lesz kedved kicsit csinosabban öltözködni.
hátén 24 vagyok, de hasonlóan öltözködöm mint te.
edzőcipő, farmer, hosszúujjú felsők minden mennyiségben és formában télen, nyáron pedig farmer v 3/4es naci, ujjatlan felsők, vagy pólók. én kicsit igyekszem nőiesebbre venni, szóval a felsőim általában v-nyakúak, és vmennyire feszülnek, de nem tapadnak azért. nadrágban is csak csípőgatyát hordok...vmennyi nőiesség azárt kell belém, ígyis úgynézekki mint egy 16 éves, nálamis mindig csodálkoznak. de megváltoztatni már nem akarnak, mert mindenki látta, h én miniszoknyában és magassarkúban borzasztóan festek. nemazén stílusom. én így jólérzem magam és nemis akartam sohasem változtatni.
ne érdekeljen másnak a véleménye!!!ha neked ez tetszik,akkor ez s kész!Én meg feltűnő vagyok,kék hajtincsek,szegecses holmik,extra nagy trapézgatyák,ezüst toppok,csillogó,vagy fényes fekete ruhák,és minden stílust rámfogtak már,de én egyikbe sem tartozom,egyszerűen exrtém vagyok,ki nem állom a cica/csőgatyákat,főleg mert a lábam olyan mint két pálcika,ezért hordok nagy trapézgatyákat,és deszkás cipőt,meg még magasabb talpu bakancsot is!Engem ugyan nem izgatna,hogy hogy öltözöl,nekem is volt egy barátnőm,aki pont így öltözött,és egyszer sem jutott eszembe,hogy ebbe beleszóljak!Mindenki saját magával törődjön!!!
Maradj úgy,ahogy vagy,és ha változni szeretnél,magadtól legyen,ne a stílusrendőrség mondja meg!Ha beszólnak,szólj be te is,hogy én meg biztos nem vennék fel cicastílust,mert pont úgy néznék ki,mint egy csámpás!Ha ezt nem értik meg,akkor biztos azt szeretnék,hogy elcsúfítsd magad..
Légy önmagad!!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!