Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz manapság Air maxet hordani?

Gáz manapság Air maxet hordani?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagy divatkövető ember csak szeretném tudni,hogy manapság felvehető-e egy ilyen cipő utcára.

[link]

2018. máj. 3. 15:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz?
2018. máj. 3. 16:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Néhány ember azt mondja,hogy ő ilyet csak sportolásra venne fel.
2018. máj. 3. 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Hagyd már....persze...utcára gondolom csak öltönyben mennek ki....

Simán hordható és jól néz ki.

2018. máj. 3. 16:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz mással! Vedd meg és hordd! 😉😁😀 Több Air Maxom van, legjobb cipő! 😁😁 Mostanság is olyat tervezek venni 😉
2018. máj. 3. 17:46
 5/11 anonim válasza:
Szerintem nem az!
2018. máj. 3. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
39%

Hát én nem tudom:D

Vagy lement az airmax divat, vagy értelmesebb helyeken ahova járok már nem hordanak ilyet az emberek:D

2018. máj. 4. 07:19
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Ja nagyon lement az air max divat...pont azert hypeoljak halalra a 97-est meg 95-ost. Na meg a 270et:D. Vegyel nyugodtan nekem 97es van imadom.
2018. máj. 5. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Jó érzékkel "lovagolja meg" a Nike újra és újra az Air Max "divathullámait", lásd például a 93 vagy a 97 "reaktiválását", vagy az egyre több modellükre rákerülő Flyknit felsőrészt, prémium anyagokat...stb. Így szerintem egyáltalán nem "gáz" hordani ezt a cipőt, illetve ezeket a cipőket. Ám szerintem a céljuk is más és más, a 90 például kétségtelenül a "populáris Max", az 1 inkább a limitált, finomabb darabokról szól mostanában, és akkor jönnek ki a régi klasszikusok is újra, amik annyira nem is a "fősodorba" tartoznak, mint mondjuk a 93 meg a 95. Így sokan megtalálhatják a nekik tetsző modellt. Amúgy ezt a "divat-nemdivat" "szembeállítást" nem szeretem, főleg azok szájából, akik amikor nagy divat, hordják, amikor meg "már gáz", fikázzák. A linkelt modell nekem tetszik, én is simán hordanám.
2018. máj. 5. 19:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. máj. 6. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Majdnem ugyanilyen cipőm van :O És szerintem nem gáz. Nekem megvan majdnem 3 éve, az esetek 80%-ban ezt hordom, mert kényelmes, tetszik.
2018. máj. 7. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!