Manapság miért kezdik el hordani a pasik is a mamuszcsizmákat? Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:51
2/21 anonim válasza:
A mai világban normális az,hogy a metroszexualítás felé haladnak a "fiúk".
Igazából azonban téveszme az,hogy ez a dolog normális.Sok minden nem normális igazából,amit mostanában normálisnak hisznek..
3/21 A kérdező kommentje:
Elso kommentelo: tarsitsd a mamuszcsizmat az UGG markaju cipokhoz!!!Kiegtek a szemeim amikor meglattam lany letemre..ugy tudtam hogy ezt a cipofelet lanyoknak/noknek talaltak ki,habar sajnos hinni mindent lehet. :/
2014. jan. 5. 22:10
4/21 anonim válasza:
Tudsz egy linket dobni a csizmáról?
6/21 anonim válasza:
Én itthon használok mamuszt, mert fázik a lábam.
7/21 A kérdező kommentje:
Sajnos kepet most nem tudok de ugy kepzeld el mint azokat a cipoket amikor a lanyok felveszik es bokasullyedesuk van ugymond "beeomlik" vagy megtorik a cipo es nagyon ronda
2014. jan. 5. 22:16
8/21 A kérdező kommentje:
De egyebkent en is azt hasznalom itthon :D
2014. jan. 5. 22:17
9/21 anonim válasza:
Fura, mert már lányoknál sem divat. Nekem sose tetszett, de szerintem már lefutott és ciki. Fiúknál meg még inkább.
10/21 anonim válasza:
Akkor én feladom és passzolok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!