Hózentrógert hordani manapság? Mit gondoltok?
Volt már pár eféle kérdés, tudom, de mind 2010 körüli, azóta pedig lássuk be, sajnos nagyot változott a világ e téren. Mit gondoltok, nagyon meg leszek szólva, ha egyszínű (barna, zöld), minden "modern" mintától mentes nadrágtartót hordanék inggel? A rendeltetésszerű viselésére gondoltam, nem lógatnám. Nagyon ki lennék nevetve?
14L
Nőkön annyira nem tetszik, én viszont inghez sokszor hordok. Sokan megdicsérték, hogy stílusos.
F18
Láttam már olyant, akinek a fanaka alatt lógott csak úgy és úgy ment az utcán. Olyant is láttam már, hogy adrágnak az üllepe lent lógott a térd fölött. Úgy nézett ki mint aki becsinált és nem meri felhúzni a gatyót, nehogy szétkenje :))
Szerintem ezek röhejes dolgok, de egy fiatal vagány és nép pukkasztó embernek jó is lehet, de ahhoz olyan személyiség is kell, hogy semmibe vegye ha egyesek kiröhögik.
Képzeld oda magad a képre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!