Zozo1229 kérdése:
Mit gondoltok a koedukált ölőzőről öltöztetek már ott szereintetek sokan mért nem szeretnek ott öltözöni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 05:46
1/5 anonim válasza:
Öltöztem már ilyenben,engem nem zavart.L.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, ha pl uszodában kéne ilyenben öltöznöm be se mennék de ha fehérneműt nem kell levennem akkor végülis...
3/5 anonim válasza:
Én még sehol nem találkoztam ilyen öltözőkkel. Hol van ilyen?
Amúgy nem szeretnék ilyenben öltözni, mert szégyellem a testem, ha nekem is lapos, feszes hasam és vékony, feszes combjaim lennének, akkor talán. De beteg vagyok, meghíztam és nem akarom, hogy kinevessenek, vagy kigúnyoljanak.
A női öltözőben is bemegyek a wc-be vagy paraván mögé, ott se lásson senki.
4/5 anonim válasza:
Engem se zavar, uszodában egybe öltöző van.
Néha megnézek egy-két fütyköst, aztán vagy megnyugszom, hogy nekem is kb akkora és olyan, vagy nyugtázom, hogy hát igen, van akinek nagyobb :D
Különösebben nem szégyenkezem, de nem is hiszem, hogy bárki is szólna bármit, ha lenne is oka...
Mindig csak a szégyenlősök szoktak parázni és beszólogatni ráadásul teljesen alaptalanul! :D
29/F
5/5 anonim válasza:
én nem öltözök szívesen senki idegen előtt. főleg idegen fiúk előtt. minek? hogy bámuljanak és csorgassák a nyáluk? számomra ez gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!