Miért öltöznek sokan a H&M-ből?
Figyelt kérdés
Nem zavar amúgy (én sosem vásároltam még ott) :) De azon kívül, hogy olcsóbb?2015. ápr. 29. 10:02
1/11 anonim válasza:
Gondolom azért mert divatos, fiatalos cuccok vannak ott és olcsó. Az meg senkit nem zavar, hogy kínai ócska minőség, ha szép a cucc.
2/11 anonim válasza:
Nagy a választék. Elég divatos. Stílusban is van sokféle, sportos, fiatalos, komolyabb, csinosabb, elegánsabb. Minőségben és árban is elég sokféle ruhát lehet ott kapni.
Sokan megtalálják ott a számításukat, akár egy tini, akár egy harmincas nő is simán fel tud ott öltözni.
Jó akcióik is szoktak lenni.
Gyerek ruháik nagyon tetszenek. Felnőtt ruhát viszonylag ritkán veszek ott.
3/11 anonim válasza:
Mert jól kereső emberek vannak idehaza,ebben a gazdag országban. És ez 1 picit jobb,mint a kínai bolt.
4/11 anonim válasza:
Olcsó? Na ne vicceljünk :D
Már ami. Egy egyszerű csíkos póló, lehet hogy olcsó 2500-ért. De egyik nap láttam egy iszonyú jó blúzt. Zöld, csini, semmi extra, de tényleg. Egy egyszerű blúz. 7990-ért. Na, ez hol olcsó?
Néha benézek, de kb 2 éve nem vettem ott semmit. Akkor a szinte térdig érő ruhám összement akkorára, hogy a fenekem kilátszik belőle.
Szóval a minőség sem jó.
5/11 anonim válasza:
Vannak benne olcsóbb, de drágább árkategóriás cuccok is, ez igaz. Ami drágább, azt inkább nem hozom el, általában a olcsóbb, középkategóriás árú cuccokat szoktam megvenni. Én azért vásárolok ott, mert sokféle stílus van, és bőven van miből válogatni, találtam már ott olcsó kiegészítőket is, amiket nagyon szerettem.
6/11 anonim válasza:
nekem tetszik,mindig vannak leértékelt darabok,nagy a választák,nagyjából minden stílus megtalálható ott...
7/11 anonim válasza:
Olcsó,divatos, mindenki talál a stílusához és korához megfelelő ruhát. Sokszor van leárazás. A minősége már vitatott de azért fel lehet venni egy szezonra a ruháikat. Ha nem tetszik vagy nem jó akkor pedig visszaviszed és kicserélik vagy vissza adják az árát. Én többszőr vásároltam onnan, nekem semmi bajom nincs a céggel és a ruháikkal. Mindennapra megfelelnek.
8/11 anonim válasza:
miért lettek így lepontozva a hozzászólók? :D szinte mindenki válaszolt a kérdésre, és a legtöbben nem bunkón.
9/11 anonim válasza:
A basic cuccok olcsók, divatosak, kényelmesek. Egyébként szoktam turiba járni, és tele van H&M-es cuccokkal :D
10/11 anonim válasza:
Divatbolthoz képest viszonylag olcsó, rengeteg stílusú ruhát árulnak, a legfrissebb világdivat megtalálható az üzletben, különleges cuccok is, de közben alapdarabokat is lehet venni. Ha az ember jól válogat, jó minőségű dolgokat is ki lehet ott fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!