Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olyan sokan írták már, hogy a...

Olyan sokan írták már, hogy a nők nem öltöznek ízlésesen, de akkor hogy kéne öltözködni? Linkelnétek?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy másoknak pontosan mi a véleménye, de nekem a következő:

egy lépéssel már előrébb lennénk, ha nem lenne ennyi csilli-villi, összeférhetetlen színösszeállítású felső, kibuggyanó zsírpárna, vastag combokon szinte szakadásig feszülő cicanadrág, kilátszó bugyi, (elszíneződött) szilikonpánt, kivillanó melltartó. Ezek a legnagyobb problémák szerintem. A legtöbben a "divat" után mennek, nem törődve azzal, hogy jól áll-e, vagy sem.

Innentől kezdve el lehetne kezdeni nőiesen öltözködni. Jöhetnének a lágyabb esésű, kevésbé rikító ruhadarabok. Magassarkú, szoknya, ruha teret hódíthatna újra, fel lehetne dobni ezt a szinte megszokott sport/torna cipő, póló, farmer felállást.

Néhány nekem tetsző összeállítás:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az pedig gyenge kifogás, hogy nincs pénz így öltözni, mert a turkálók is tele vannak hasonló, szuper anyagú és minőségű ruhákkal . Tehát az öltözködés ízlés és igényesség függvénye elsősorban.

L/17

2010. aug. 24. 14:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem jó az aki általánosít. Valaki múltkor azt mondta, hogy Magyarországon a nők többsége nem öltözik ízlésesen.

Én Budapesten lakom, és ahogy látom a többség tényleg nagyon szépen felöltözik.

Úgy gondolom az öltözködik ízlésesen, aki olyan ruhákat hord ami illik hozzá. És betart néhány alapvető dolgot, pl. nem lóg ki a bugyi a nadrágból, stb,stb.

Kértél linkeket is:

[link]

[link]

[link]

[link]

de akár egy sportos, vagy akármilyen stílusú lány/fiú is lehet ízléses, nem csak az öltözködik ízlésesen, aki a klasszikus vonalakat követi:)

2010. aug. 24. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy nem sok ízlésesen felöltözött embert (nőt) látni mondjuk egy plázában, vagy bárhol máshol. Pl. a csőnadrághoz baromira, de baromira nem illik a tornacipő. A csőnadrág tipikusan az a ruhadarab, amihez csakis a NŐIES cipők illenek! De legjobban a hosszú szárú csizma. A cicanadrág és egyéb testre simuló nadrágok borzalmasan állnak a piszkafa lábakon, vagyis inkább sehogy se állnak. Ha ilyet látok, mindig az jut eszembe, hogy az illető csajnak nincs önkritikája/önkontrollja. Sajna a cicagatya csak a se nem kövér, se nem sovány, vagy legjobb esetben izomtól duzzadó combokon áll jól. És igen: nem haspólóval, hanem tunikával. A kilógó bugyik, szilikonpántok (sőt: maga a szilikonpánt) szintén ízléstelen. Meg ami ugye Magyarországon nagyon elterjedt, az a sok gagyi, hamis cucc (made in China), pl. vidéki diszkókban igen közkedveltek a hamis X-it darabok. Nem gond, ha kínait vesz valaki, de könyörgöm, akkor inkább semlegeset, ne ilyen hamísitványokat. Nyilvánvaló, hogy a csóró roma kiscsajon nem eredeti Devergo van, hanem csááááájna. A szögegyenesre vasalt hajakról szintén ne beszéljünk, rég nem divat már. Az nem baj ha egyenes, dea vége azért kunkorodjunk kifelé vagy befelé, mert ez a spagettihaj kb. olyan mintha pillanatképet csinálnának a csajsziról miután leöntötték egy jó nagy vödör vízzel, szóval gáz.
2010. aug. 25. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!