Olyan sokan írták már, hogy a nők nem öltöznek ízlésesen, de akkor hogy kéne öltözködni? Linkelnétek?
Nem tudom, hogy másoknak pontosan mi a véleménye, de nekem a következő:
egy lépéssel már előrébb lennénk, ha nem lenne ennyi csilli-villi, összeférhetetlen színösszeállítású felső, kibuggyanó zsírpárna, vastag combokon szinte szakadásig feszülő cicanadrág, kilátszó bugyi, (elszíneződött) szilikonpánt, kivillanó melltartó. Ezek a legnagyobb problémák szerintem. A legtöbben a "divat" után mennek, nem törődve azzal, hogy jól áll-e, vagy sem.
Innentől kezdve el lehetne kezdeni nőiesen öltözködni. Jöhetnének a lágyabb esésű, kevésbé rikító ruhadarabok. Magassarkú, szoknya, ruha teret hódíthatna újra, fel lehetne dobni ezt a szinte megszokott sport/torna cipő, póló, farmer felállást.
Néhány nekem tetsző összeállítás:
Az pedig gyenge kifogás, hogy nincs pénz így öltözni, mert a turkálók is tele vannak hasonló, szuper anyagú és minőségű ruhákkal . Tehát az öltözködés ízlés és igényesség függvénye elsősorban.
L/17
Nem jó az aki általánosít. Valaki múltkor azt mondta, hogy Magyarországon a nők többsége nem öltözik ízlésesen.
Én Budapesten lakom, és ahogy látom a többség tényleg nagyon szépen felöltözik.
Úgy gondolom az öltözködik ízlésesen, aki olyan ruhákat hord ami illik hozzá. És betart néhány alapvető dolgot, pl. nem lóg ki a bugyi a nadrágból, stb,stb.
Kértél linkeket is:
de akár egy sportos, vagy akármilyen stílusú lány/fiú is lehet ízléses, nem csak az öltözködik ízlésesen, aki a klasszikus vonalakat követi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!