Elég sokan megnéztek ma a városban, nagyon fura ez a ruha (F/29)?
A 80-as években még általános megjelenésnek számított. Mert akkor ez a rövid méret volt a trend.
Ha valakinek ennél hosszabb, azt ugyanúgy megnézték, mert az embereknek az jutott az eszükbe, hogy: némá' -halászgatya. :-D
Aztán gyorsan színesítették, elnevezték bermudának és hamar divat lett belőle, kiszorítva ezzel a rövid, képen látható nadrágokat.
Visszatérve, sajnos ez a fajta nadrághossz az emberek agyában összekapcsolódik a test, láb, combok megmutatása/mutogatása miatt.
Ezért kialakul egy sztereotípikus kép nők és melegek között.
Mivel az említett mutogatás inkább a nőkre jellemző a báj és csábítás stb miatt, ugyanezt férfin látva már nem divatirányzatként könyvelik el, hanem melegségnek.
Köszönhető az egyre több meleg szórakozóhelynek, a felvonulásoknak, a nyíltság kimutatásának, melyek 30-35 évvel ezelőtt még tabu jellegű dolog volt.
Hát a többség számára nem vonzó, az biztos.
Meg szerintem a feltűnési viszketegség elég nevetséges, hacsak nem jóval délebbre élsz, nincs még annyira meleg, hogy indokolt legyen.
Csak baromira nem érdekel senkit mit hordtak 20 éve.
Feltettél egy kérdést, szerintem kaptál választ (véleményeket). Én először azt hittem hogy egy tizenéves lányról készült a kép, aztán figyeltem fel a leírásra... :D De ha a trópusokban nyomulsz, hát egészségedre, nem szégyen a másság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!