13 évesen fekete ruhák: mit gondoltok?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, metálos, és fekete ruhákban járok. Nem mindig, de heti 2x full feketében vagyok.2015. máj. 25. 20:22
1/14 anonim válasza:
Ha ilyen a stílusod akkor szerintem nem gáz...ha nagyobb leszel majd biztos megváltozik :D
2/14 anonim válasza:
Ha neked ez tetszik akkor miért ne hordhadnád?
Nyugodtan, nincs semmi ebbe.
5/14 anonim válasza:
Ha neked ez tetszik és így érzed jól magad, hajrá! =)
Lehet hogy kapsz majd negatív megjegyzéseket hogy "jaj ilyen fiatal lany es feketét hord.." Stb, azokkal ne törődj.
"...ha nagyobb leszel majd biztos megváltozik :D"
Kedves első, nekem is ezt mondtàk. Nem jött be. Lassan 10 éve fekete a ruhátáram 90%-a... ;)
23 L
6/14 anonim válasza:
Miért, mi van ebben? Ugyanolyan szín, mint az összes többi.
7/14 Tom Benko válasza:
Én meg 37 vagyok, metálos, és mindig van rajtam valami fekete. Na és? Az embert nem erről ítélik meg, legfeljebb az ostobák.
@1: "ha nagyobb leszel majd biztos megváltozik" - remélem, nem.
8/14 anonim válasza:
Mit számít? Abban jársz amiben akarsz. Én is feketében jártam 28 éves koromig... aztán már színeket is vittem bele. Jobb így, érdekesebb. És ettől még mindig metálos vagyok.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
"@1: "ha nagyobb leszel majd biztos megváltozik" - remélem, nem."
Mekkora bölcsességet mondtál! Megnyugtatlak: szerintem így lesz! :)
2015. máj. 26. 15:04
10/14 Vad-Ász válasza:
A mötál istenei legyen veled utadon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!