13 évesen fekete ruhák: mit gondoltok?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, metálos, és fekete ruhákban járok. Nem mindig, de heti 2x full feketében vagyok.2015. máj. 25. 20:22
11/14 anonim válasza:
Semmi gáz nincs vele, már pár éve vagyok ugyanígy, de ne akard magadat bekategorizálni.:)
Bár kíváncsi is lennék, hogy milyen metalt is hallgatsz.:)
12/14 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és metálos és én nonstop teljes feketében vagyok, meg van sok szegecses karszorítóm, nyakopántom, meg acélbetétesem. Sokan cikiztek miatta, de mostanra megszoktak. Szerintem nagyon jó hogy te is ezt a stílust követed, ha esetleg beszólnak miatta (nyomorék rapper páwák) akkor se szégyeld a stílusod. :) Szerintem nagyon is jól van ez hogy fekete ruháid vannak
13/14 anonim válasza:
én 17 leszek ugyan, de 13 évesen én is gyakran hordtam feketét \m/
14/14 anonim válasza:
És? Nem attol leszel iagzi metalos hogy feketét hordasz... de milyen műfajokat hallgatsz? :D kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!