Mit gondoltok az ilyen oltozkodesrol? (full fekete)
Biztos Death-metalos csajszi, mint én.. :D
Bocsi (ha nem vagy az), de én tényleg így gondolom.. :)
15/L
Biztosan valami rocker csajszi lehetsz, vagy egyszerűen csak szereti a fekete színt. :)
Bár igaz, aki szinte csak feketét hord, annak lelki okai is lehetnek, ami kihatással van az életére, emiatt inkább jobban érzi magát, ha sötétebb színeket hord.
Véleményem szerint az, hogy hogyan viselkedsz, azt nem a ruha fogja meghatározni, hanem te saját magad. :)
Én vagyok az egyetlen aki nem feltételez rögtön valamit az ilyenekről? (se gyászolást, se rockerséget, nekem szimplán annyi ugrik be, hogy én is ilyen voltam)
Valószínűleg azt gondolnám, hogy "végre még egy ember, aki imádja a feketét, és még anyám azt hitte, hogy csak nekem van ilyen ízlésem"...
Mondjuk velem rengeteget kötekedtek az ilyesmi öltözködés miatt, sátánistától kezdve mindennek neveztek...és elég gyakori volt a "Mi van, gyászolsz?" kérdés is, de ezt egy "Igen, az intelligenciádat"...ilyenkor általában leszálltak rólam...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!