Bálra fekete egyberészes/overál, mit gondoltok?
2014. nov. 6. 17:11
1/7 anonim válasza:
Elég fura, és unalmas. Na meg ha olyan semmilyen tested van mint a képen a nőnek akkor inkább ne.
2/7 anonim válasza:
Jaj, ne, ez rémes. Főleg bálba, ahol gondolom, azért illik elegánsan megjelenni... Én ezt kutyasétáltatáshoz venném fel csak.
3/7 anonim válasza:
Utcai ruha bálba??
Még utcára se túl jó.
6/7 anonim válasza:
Ez inkább sportos overall, jól mutat egy tornacipővel (se, mert béna a fazonja) eszedbe ne jusson elegánsként felvenni.....
ez egy dögös darab de ezt is inkább buliba mint bálba.
7/7 anonim válasza:
Ez a rövidújjas overál szerintem jól néz ki, a derekadra kéne még vmi piros öv simán vagy ilyen virágdísszel vagy masnival. Nekem tetszene ha ilyenbe jönne a párom egy bálba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!