Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiú vagyok, valaki tud segíten...

Fiú vagyok, valaki tud segíteni hogy miket vegyel fel amik jól állhatnak?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek neked írj levelet
2018. ápr. 14. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ a stílusodtól, illetve az anyagi helyzetedtől, illetve hogy hogy nézel ki.
2018. ápr. 14. 18:07
 3/3 anonim válasza:

Ha egy részletesebb leírást adnál, vagy képet, vagy egy hírességet mondanál, hogy kire hasonlítasz, akkor egyszerűbb lenne. Így nehéz látatlanban. Illetve fontos, hogy mit szeretnél a világnak üzenni magadról. Azt akarod, hogy komolynak nézz ki, vagy vidám bohókás, vagy sármos?

Látatlanban annyi, hogy amiket kerülj, a feliratos pólók, a rövidujjú ing, a kockás és csíkos nadrágok, a vádli középig érő nadrágok, a túl sok színt egyszerre(max 2 de azok ne üssék egymást, illetve ezek árnyalatai). Cipőnél fontos, hogy tiszta legyen mindig (apróság, de sokan megnézik), személyes tapasztalatból nem ajánlom a bársonyosabb anyagúakat, mert az vonzza a port, és mindig tisztogatni kell. Nyáron is inkább jól szellőző nyári cipőket javaslok, a strandpapucsokat csak strandra használdd, a tangapapucsot sose. Max egy igényesebb bőr szandált.

2018. ápr. 21. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!