Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ha a pasitok/parotok...

Atis0213 kérdése:

Lányok ha a pasitok/parotok meg keri h magas sarkuba vagy ha meg mondja mit vegyel fel ti meg teszitek neki? :

Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:

NEM!

Az én életem, az én stílusom! Persze, ha szól, hogy valami nagyon rosszul áll rajtam, akkor nem veszem meg, de ezenkívül ha arra kérne, hogy többet mutassak magamból (pl. dobjam ki a mellem), akkor nem "engedelmeskednék" neki (max otthon, a hálószobában)

Szerencsére az én párom nem ilyen. Olyannak szeret, amilyennek megismert és nem akar megváltoztatni.

2014. szept. 20. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak simán meg akarja mondani, hogy mit vegyek fel akkor semmiképp nem azt fogom felvenni. Ha viszont azt mondja, hogy jól néz ki rajtam ez meg az... akkor meggondolom és ha kedvem van akkor felveszem azokat. Tehát nagyon nem mindegy hogy mondja.
2014. szept. 20. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ha nem kérem a véleményét, magasról teszek rá, szerinte hogy és miben kellene jól éreznem magam
2014. szept. 20. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szokott ilyet kérni, de ha kérne, akkor sem mindegy, hogy hogyan kéri. Illetve olyat nem vennék fel, ami teljesen ellentétes az ízlésemmel, pl. magassarkú.
2014. szept. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!