Tényleg öreges az, hogy a magas derekú nadrágjaimba/szoknyáimba nem tűröm be a felsőt, s a blúz alatt átlátszik a nadrág/szoknya dereka?
Figyelt kérdés
Imádom a magas derekú szövetnadrágokat és hosszú szoknyákat, szinte csak olyanokat hordok. Többnyire fehér női inggel hordom őket, viszont az inget kívül hordom, így viszont látszik alatta, hogy hasközépig ér a nadrág. Szerintem ez teljesen rendben van így, de néhány ismerősöm szerint ez olyan "nagyis". Szerintetek is?2014. szept. 16. 17:23
1/3 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki:D Van, hogy én is úgy hordom:D
2/3 anonim válasza:
Szerintem alapból a magas derekú cuccok nagyisak, mindegy hogy öltözöl hozzá... de ettől még felőlem az hordja aki akarja, engem nem zavar mások öltözködése, csak én nem venném fel.
3/3 anonim válasza:
a magas derékhoz bizony vagy hasvillantós pólót vagy betűrtet vesz az ember.
Tud nagyon nőies lenni, de a felső nem lehet túl bő, és nem jó ha erős vagy mellben.
Betűrés nélkül sztem fura, különösen, hogy ezek a nadrágok általában bővebbek, és két bő ruhadarab eggyütt nem nagyis hanem rosszabb, mint egy zsák.
Ha csak nem látszik hogy magasderekú, akkor szimplán nincs értelem olyat felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!