Lányok mikor fogtok ismét visszatérni a szoknya viseléséhez és hagyjátok nadrágot a múlt egy megmosolyogtató ruhadarabjának?
Rendkívül megnőtt a nadrágviselet a legszebb nem képviselői között.
És mintha egyes divat irányvonalat meghatározó ruhaipari világcégek és tervező irodák szándékosan erre törekednének.
Nem érzitek azt hogy a nőiesség tudata -amit egy szoknya mindíg felerősít- elbizonytalanodik bennetek amikor vastag anyagból legyártott farmerben vagy egyéb durva szabású nadrágot viseltek napokon heteken keresztül? Nem szebb kényelmesebb egyszerűbb mégis
összehasonlíthatatlanúl elegánsabb és nőiesebb egy szoknya a mindennapokra?
1) amikor te skót szoknyában fogsz járni.
2) nem
Én is láttam már a másik kérdésedet.
Van akinek a szoknya kényelmes,és azt szereti hordani és van akinek a nadrág.Ez akkor is így lesz,hogyha fejreállsz.Pont.
Kedves kérdező! Nézzük csak.
"mikor fogtok visszatérni a szoknya viseléséhez" kizárólagosan valószínűleg soha.
"és hagyjátok nadrágot a múlt egy megmosolyogtató ruhadarabjának" miért lenne megmosolyogtató a nadrág? Kifejtenéd?
"Rendkívül megnőtt a nadrágviselet a legszebb nem képviselői között." le vagy maradva pár évtizeddel, nem gondolod?
"Nem érzitek azt hogy a nőiesség tudata -amit egy szoknya mindíg felerősít- elbizonytalanodik bennetek" nem, mert mint ahogy szoknyában, nadrágban is lehet valaki finom és nőies, vagy egy faragatlan, bunkó trampli. Egyébként mindig-rövid i.
"vastag anyagból legyártott farmerben vagy egyéb durva szabású nadrágot viseltek napokon heteken keresztül" Egyrészt a mostani női nadrágok szerencsére nem merülnek ki a vastag anyagú farmerekben, vannak elegáns nadrágkosztümök, és a fiatalabb korosztály farmerei is változatos anyagokból készülnek. Másrészt ha a mostani nadrágok neked durva szabásúak akkor enyhén el vagy tájolva. ( Csak halkan jegyezném meg hogy megtanulhatnád végre egyeztetni a ragokat)
"Nem szebb kényelmesebb egyszerűbb mégis
összehasonlíthatatlanúl elegánsabb és nőiesebb egy szoknya a mindennapokra" Hol is kezdjem? Valóban elegánsabb, talán nőiesebb is, de egyszerűbb és kényelmesebb? Lássuk csak. Hordtál már harisnyát? Tudod mennyire könnyen kiszakad a buszon, utcán, irodában? Tudod milyen ronda egy kiszakadt harisnya? Tudod milyen idegesítő amikor a reggel 7-kor épen felhúzott harisnyádon 8-kor már 3 centis lyuk ékeskedik? Végül tudod hogy mennyibe kerül hetente kb. 3 harisnya? Ha nem hordasz harisnyát, de még ha hordasz is, ott a szőrtelenítés kérdése. Gyantáztál már? Vagy átélted mennyire kellemetlen a borotválás utáni napon visszanövő szőr? Ezt is el lehet kerülni egy egyszerű nadrággal. Végül a mozgás. Egy szoknyában sokkal nehezebb járni, cipekedni, futni és ülni, mert vagy rövid, és figyelni kell nehogy fölcsússzon, vagy hosszú, de akkor mindenbe beleakad. És akkor nem beszéltünk még a szélről, a lépcsőkről, arról hogy mi van ha megjön vagy ha egyszerűen hideg van. Tehát nem, se nem kényelmesebb, se nem egyszerűbb. Ezzel azt hiszem meg is magyaráztam hogy miért nem hordanak a nők mindennap szoknyát.
Már megint itt vagy? Törölték a tegnapi kérdésed, és már megint kezded?
Gyerekek, ez vagy fetisiszta vagy szexmániás. Nem a szépséget promótálja, csak gerjed a kivillanó combokra esetleg fehérneműre.
Öcsém... -.-'
Akik nincsenek képben az előző kérdésével, azoknak egy kis ízelítő az ottani egyik kommentjéből:
"ha egy nőn szoknya van, akkor szabadon hagyja AZT a területet, ami azt jelenti, hogy szabad préda a szemlélődőnek, tehát például nekem"
Én csak szoknyát hordok, nadrágom nincs is. De Kérdező , te pedig hordtál már szoknyát? Nem kényelmes minden szoknya (pl. egy szűk ceruzaszoknyában nagyon nehéz sietve menni)és sokszor nagyon nehéz összekombinálni a pulóverekkel, blúzokkal, cipővel, kabáttal, h jól is nézzen ki. Azért hordok én mégis szoknyát, mert így ösztönzöm magamat arra, h odafigyeljek a részletekre (régen felkaptam egy farmert, mellé vmi pólót, tornacipőt és kész, de nagyon igénytelenül néztem ki benne, mert nem figyeltem oda az összhatásra)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!