Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki? (többi lent)

Nagyon ciki? (többi lent)

Figyelt kérdés

Vettem egy barack színű szoknyát, és átlátszik a bugyim meg a melltartóm. A melltartóm csak hátul. Ha veszek ugyan olyan színű melltartót és bugyit, akkor nagyon ciki? Vagy ciki egyáltalán? Ti felvennétek? Vagy vigyem vissza?

16/l

2014. júl. 2. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a melltartó kicsit átlátszik hátul, nem gáz szerintem, de tuti nem hordanék olyan ruhát, amin keresztül a bugyim is látszik.
2014. júl. 2. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, meglehetősen problémás. Gyakorlatilag pucéran vonulsz végig az utcán.

Ha a melltartó csak hátulról látszik, az nem gond, miért lenne, de ha szemből átlátszik az alsónemű,akkor ne csodálkozz ha valaki megkérdi mennyibe kerülsz.

2014. júl. 2. 22:20
 3/9 A kérdező kommentje:

A melltartó csak hátul látszik ki. Ahol vettem nem volt tükör. Nem láttam, hogy átlátszik-e. És csak hátul látszik át, ott is csak akkor, ha előre húzom (nem látszik ki semmim). Ettől nem vonulok végig gyakorlatilag se, és elméletileg se pucéran az utcán...

És tisztázzuk...nem vagyok ribi.

2014. júl. 2. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnék ebből problémát. Jártál már külföldön? Úgy értem, nagyobb városokban, pl. London, Róma..stb? 10 fokban szandálban és extra miniben mennek bulizni a lányok, 180 centisek 15 centis platformban nyomják és még sorolhatnám. Ott olyan extrém fazonokat lehet látni, a kutya sem törődne azzal, hogy kicsit átlátszik a bugyid a szoknyádon át. Jó lenne már, ha itthon is elfelejtődne ez a begyepesedettség.
2014. júl. 2. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy begyöpösödöttnek kell lenni, hogy ne legyek kíváncsi minden szembejövő testére és fehérneműjére...

Már nem azért a húsz fillérért, de egy szoknyából hogy látszik ki a melltartód amúgy? :D

Amúgy jó lenne tudni, pontosan miféle cucc. De felülre vehetnél bandeau topot, ami passzol a ruhához. Vagy ha viszonylag takar az anyag, csak átlátszik, akkor felvehetsz olyan "csinos" átlátszó hátú melltartót is. De ha kilátszik, akkor ne, mert amúgy az borzasztó ocsmány valami. :D

Bugyit meg testszínűt viselj átlátszó ruhákhoz. A hasonló színű csodásan át fog világítani kb a szoknyán. A testszínű ápol és eltakar, nem árt, ha van a fiókodban pár darab belőle. És inkább valami varrás nélküli, francia fazont válassz, egy falatnyi tanga elég necces lenne, bár kérdés, mit akarsz a külvilágtól ugye. :D

Amúgy melltartóból is beválhat a testszínű, csak ne hátul legyen a kapocs, mert az is csúnyán néz ki. Vagy lehetne szép csipkés (nem arra a kínais műanyag, csipkének csúfolt rettenetre gondolok).

Ha csak fényben látszik át, akkor annyira nem para, csak kerüld a teljes megvilágítást, meg talán ne a családi ebédre vagy színházba viseld. :D De ha normál megvilágításban is totál átlátszó, akkor tuti nem venném fel, azért valamit szeretek hagyni a képzeletnek is. :D

2014. júl. 3. 09:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Most nem azert, de meddig er fel neked az a szoknya, hogy a melltartod is atlatszik?

Vegyel fel hozza olyan felsot, ami nem latszik at, es vedd fel este buliba. Ott senki nem latja, hogy atlatszik vagy sem...

2014. júl. 3. 10:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Egybe szoknya...úgy látszik át a melltartóm.

Mivel nem járok buliba, nem fogom oda felvenni...

2014. júl. 3. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Szóval ruha?
2014. júl. 3. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem, hanem cipő... Hát persze, hogy ruha! De mindegy...szombaton visszaviszem... Az eddigi válaszolóknak köszönöm!
2014. júl. 3. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!