Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha ciki a szilikon pánt, akkor?

Ha ciki a szilikon pánt, akkor?

Figyelt kérdés

Az a harci helyzet, hogy van egy csőtopom, meg egy pánt nélküli ruhám is,amit nyáron szívesen hordanék. Azonban mivel elég nagy melleim vannak (75F, tipikus homokóra alkat..) nem találok magamra pánt nélkül hordható melltartót, ami rendesen tartana is, szilikonpánttal meg nem tudom,felvegyem e,mert mindenki szerint ciki... Ilyen esetben mit lehetne tenni?

Köszi a normális válaszokat.

2014. júl. 1. 17:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Pontosítanék: szív alakú a dekoltázsa mindkét említett ruhának, csak azért mondom, nehogy valaki a hagyományos csőtopra gondoljon.
2014. júl. 1. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nézz körül neten, ott biztos találsz neked valót. Pl: [link]

Amúgy a szilikonpánt tényleg ciki.

2014. júl. 1. 17:31
 3/5 Andrea Henrietta ***** válasza:
100%
Én pl volt hogy fekete pántnélküli ruhához felvettem egy sima fekete melltartót, aminek egyszerű pántja volt, és észre sem vevődött, hogy nem a ruhához tartozik. Szóval ha színben passzol, akkor lehet rendes melltartó is. Csak a pánt anyaha passzoljon a ruha anyagával. (pl ne vegyél fel selyemruhát, csipke pánttal).
2014. júl. 1. 18:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Fűző... vagy léteznek pánt nélküli melltartók nagy mellre is. De az is jó ha a ruhával megegyező színű a pánt.
2014. júl. 1. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ilyen esetben nem erőltetném a pánt nélküli ruhákat. Ekkora melleket már rendesen tartani kell gondolom, egy ilyen ruha pedig nem igazán néz ki jól enélkül (hogy finoman fogalmazzak). A ne vegyél alá semmit nem hiszem, hogy opció - bár biztos támogatnák néhányan a dolgot, ha kell, puszta kézzel is akár. :D

De a szilikon pánt elég ronda látvány, főleg, ha esetleg kicsit húzza a súly lefelé a dolgokat és a pánt láthatóan bevág. Gusztustalan látvány mindenhogy, ha az a lényege, hogy diszkrét és láthatatlan legyen, akkor miért annyira látható mégis?

A pánt nélküli dolgokban pont az a szexi, hogy nincs pánt. Se csillogó átlátszó műanyag, se színben passzoló sima pánt.

Vagy keress egy jól tartó pánt nélkülit (gyanítom nem egyszerű, én a jóval kisebb méreteimmel is nehezen találok igazán jót sajnos, de hátha mégsem lehetetlen) vagy esetleg tartogasd a picit hűvösebb időkre a ruhákat, vagy esti sétákra, amikor rá tudsz venni egy vékonyabb kardigánt, blézert, akármit, az eltakarja a pántokat, de a dekoltázsa még ugyanolyan szexi marad.

Vagy bevállalod a pántokat, de akkor valami szép, szexi, színben és stílusban passzoló legyen legalább - de ez sem a legjobb megoldás.

2014. júl. 1. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!