Miért ciki a szilikon pánt?
Ezt a kérdést én tettem fel, szerintem itt minden választ megtalálsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Mert semmi értelme nincs hordani, ugyanúgy látszik (ha épp nem feltűnőbb), mint egy sima melltartópánt. És akkor már inkább egy pólóval megegyező színű, egyszerű pántot válassz.
Különlegesebb fazonú felsőkhöz a pántnélküli/variálható pántú melltartó illik, mert ez egyáltalán nem látszik ki.
Ha extra nagy melleid vannak, akkor meg amúgy sem állnának jól az ilyen felsőrészek...
Az utolsó válaszoló minden lényegeset leírt. Ronda, ráadásul egy idő után besárgul. Elvben az lenne a funkciója, hogy ne látsszon, mégis látszik, szóval semmi értelme, akkor már tényleg jobb, ha a sima pánt lóg ki.
Pántnélküli felsőhöz pánt nélküli melltartó illik, ha valakinek nem tartja meg a mellét, akkor meg úgy is túl nagy a melle ahhoz, hogy előnyösen álljon rajta egy ilyen felső.
Nekem teljesen átlagos mellméretem van (80/C), mégse tartja meg a pánt nélküli melltartó. Nem egyfélét próbáltam.
Pedig nem állnak rosszul az ilyen felsők.
Én se szeretem a szilikon pántot amúgy. De akkor mivel lehet ezeket hordani?
(Ok, vágom, felsővel egyszínű pánt... De nekem a legtöbb melltartóm nem szétszedős....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!