Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ciki a szilikon pánt?

Miért ciki a szilikon pánt?

Figyelt kérdés
Nincs olyanom meg semmi, csak nem értem, hogy miért mondják rá, hogy NE! ? Hogy kezdődött el? Régen divat volt, most miért nem?
2014. máj. 25. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
en azt hallottam (lany mondta, hogy szerinte azert mert) "vágy ölő" ,de hogy miert? nem tudom. Rajtam most is olyan van mert nem szeretem ha a pantos ruha alol kilog (szerintem annal mar jobb a szilikon pant), mert nincsenek olyan adottsagaim mellben, hogy megengedhessek magamnak egy pant nelkulit mert lecsuszik.
2014. máj. 25. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én tettem fel, szerintem itt minden választ megtalálsz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2014. máj. 25. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert semmi értelme nincs hordani, ugyanúgy látszik (ha épp nem feltűnőbb), mint egy sima melltartópánt. És akkor már inkább egy pólóval megegyező színű, egyszerű pántot válassz.

Különlegesebb fazonú felsőkhöz a pántnélküli/variálható pántú melltartó illik, mert ez egyáltalán nem látszik ki.

Ha extra nagy melleid vannak, akkor meg amúgy sem állnának jól az ilyen felsőrészek...

2014. máj. 25. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszoló minden lényegeset leírt. Ronda, ráadásul egy idő után besárgul. Elvben az lenne a funkciója, hogy ne látsszon, mégis látszik, szóval semmi értelme, akkor már tényleg jobb, ha a sima pánt lóg ki.

Pántnélküli felsőhöz pánt nélküli melltartó illik, ha valakinek nem tartja meg a mellét, akkor meg úgy is túl nagy a melle ahhoz, hogy előnyösen álljon rajta egy ilyen felső.

2014. máj. 26. 01:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen átlagos mellméretem van (80/C), mégse tartja meg a pánt nélküli melltartó. Nem egyfélét próbáltam.

Pedig nem állnak rosszul az ilyen felsők.

Én se szeretem a szilikon pántot amúgy. De akkor mivel lehet ezeket hordani?

(Ok, vágom, felsővel egyszínű pánt... De nekem a legtöbb melltartóm nem szétszedős....)

2014. máj. 26. 07:20
 6/7 anonim válasza:
odatapad a bőrhöz és beleizzadsz meg alapból csúnya szerintem inkább vegyél fel pánt nélküli melltartót
2014. máj. 26. 16:11
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nem lenne akkora gond a szilikon pánttal, ha matt lenne és nem fényes....akkor jobban hasonlítana a bőrhöz, mert ugye senkinek sincs lakkozott, tükörsima bőre. A matt pánt olyan lenne mint a normál, csak jobban elbújna a bőr színén.
2015. júl. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!