M.B.K. kérdése:
Szerintetek az ciki, hogyha egy 142 cm-es lány (12 éves) 5-6 cm-es magastalpú szandált vesz fel?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Bea vagyok,egy tizenhárom éves lány(13 leszek).Tegnap vettünk a szüleimmel egy 5-6 cm-es magastalpú szandált. Szerintetek az ciki,hogyha azt a szandált venném fel szombaton?Szombaton a barátnőmmel moziba megyünk(ugyanúgy 13 lesz)2014. jún. 26. 18:57
1/14 anonim válasza:
hát a mai időkben már nem számít annak,de én nem hordanék 12 évesen :)
3/14 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a magas talpú cipőkben nem érzed, hol van a talaj. Főleg lépcsőn...
Kétszer majdnem, egyszer meg le is estem így lépcsőről. Ezután eladtam a lábbelit xD
Szóval nem ciki, de rá kell állni a lábadnak, különben csetlesz-botlasz benne.
4/14 anonim válasza:
A centikhez nem gáz, a korhoz annál inkább. :) Szerintem ha egy nagyon fiatal lány túlzottan felnőttes cuccot vesz fel, azzal erősen kockáztatja, hogy ellentétes hatást vált ki. Persze ehhez látni kellene, de én nem kockáztatnék.
5/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan, én is szoktam magastalpút hordani néha, bár én eleve 173 cm magas vagyok.12/L
7/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon magas. 12 (majdnem 13) évesen ne hordj még ilyet. Az hogy a szüleid miért veszik meg neked az ilyen cipőket meg külön egy érdekes téma lenne..
8/14 anonim válasza:
Éktalpúra gondolsz? [link] 5 centi az semmi amúgy, annyit nyugodtan. Csak ne hordd gyakran.
9/14 anonim válasza:
12 évesen ne hordj még ilyen magassarkút, szerintem.
10/14 anonim válasza:
5 centi az kb ennyi [link] alig több mint egy edzőcipő sarka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!