Szerintetek ciki, ha egy fiatal lány ilyen nadrágot hord?
Figyelt kérdés
Ilyen szövetnadrágokat hordok, csak általában ennél magasabb derekút(hasközépig ér). Többen is azt mondták már, hogy ez nagyon "öregasszonyos". Szerintetek is? [link] 2014. jún. 22. 22:21
1/13 anonim válasza:
szia. nem feltétlenül. attól függ mivel párosítod. egy csinos magassarkúval szerintem teljesen rendben van :)
2/13 anonim válasza:
Ha már huszonéves vagy, dolgozol, akkor ez tökéletes munkába járós/hétköznapi ruha tud lenni magassarkúval, blúzzal, blézerrel. Nagyon csinos.
Ellenben ha tizenévesen gimiben hordasz ilyet, akkor az rettenetesen öregít és inkább nevetséges, mint csinos.
Ne akarj többnek kinézni, mint amennyi vagy.
3/13 anonim válasza:
Én gimis vagyok,viszont nem annak nézek ki,idősebbnek mond mindenki.Hasonló stílusban öltözöm,és senki nem mondja h öregít.Egy kicsit extravagánsabb cipővel pedig fiatalos tud lenni.
4/13 anonim válasza:
Nem ciki. Ezeknek a mai agyhalott libáknak minden ciki, amiből nem lóg ki a fél ..csájuk. Ők a cikisek, ha megszólnak téged.
6/13 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. :)
2014. jún. 23. 20:11
7/13 anonim válasza:
Látni kellene hogyan áll rajtad. Nem ciki, csak nem divatos. Ez sem feltétlen baj, ha neked tetszik, de nekem valószínűleg nem fog.
8/13 anonim válasza:
Nem, ha tudod hordani, és van stílusérzéked. Könnyen lehet öreglányos és könnyen lehet stílusos, retrohatású.
10/13 anonim válasza:
Abszolút nem értek egyet a többiekkel. Szerintem nagyon csinos tud lenni, kivétel ha öregasszonyos blúzokkal viseled. Összeválogattam pár összeállítást amiben nekem tetszik:
Vagy pont ilyen narancssárga:
Azonban tényleg veszélyesek lehetnek ezek a nadrágok, könnyű elrontani az összeállítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!