Ez tényleg annyira ciki?
2 nap múlva lesz az érettségi bankettünk egy étteremben. Úgy gondoltam, hogy ugyanazt a ruhát veszem fel, amit szalagozón viseltem (nincs pénzünk új ruhára és időm sincs). Szerintem annyi lesz az egész, hogy vacsorázunk, kicsit beszélgetünk, iszogatunk és mindenki megy oda, ahova akar, így nem is látom értelmét annak, hogy ruhára költsek.
A szalagozós ruhám, kicsit térd fölé ér, pántnélküli, fekete ruha boleróval.
Nem tudom, kínosan érezném magamat, ha tényleg olyan égés... Más mondta, hogy ő új ruhát vesz, kiöltözik..
18/L
Vegyél fel hozzá egy színes övet, a boleró helyett valami mást (kardigán, blézer... akár anyukád szekrényéből, ha van neki)... és máris "új" ruha lesz rajtad. ;)
És nem kell hangsúlyozni a többieknek, hogy "igen, ez volt rajtam akkor is".
Hát ez nem olyan ruha, amihez övet lehetne felvenni, így is kicsit tapadós. :/ Nem igazán vannak olyan kardigánjaim, amit felvennék hozzá, gondolom a melegítőm nem lenne jó. :DD
Anyának van, de az meg hosszú és tuti melegem lenne benne. :(
Igazából emlékeznek rá, tuti, mert egy csomó fotó már kint van facbookon meg letöltötték. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!