Mi a véleményetek ezekről a férfi cipőkről? (képek felvéve)
Figyelt kérdés
Nike air force 1 low. Csak a forma számít, feketében venném. Eddig nem tetszett, de felvéve egész jónak tűnik.
Valami Adidas magasszárú.
Footlockerben néztem hasonlót, de az 30e Ft volt, ez a Deichmanban csak 17e Ft. Formára tetszik. Viszont félek, hogy ha eladják a készleteket, akkor nagyon sok fog szembe jönni az utcán belőle, és mivel elég szembetűnő cipő, ezért az fura érzés.
Más magas szárárú cipőt is ajánlhattok. Eddig csak Vans cipőm volt, szóval nagy áttörés lenne ha valami mást hordanék a lábamon.
2014. szept. 16. 15:40
1/12 anonim válasza:
Mindkettő jó, szerintem inkább magasszárút (airforceban is van) vegyél.
3/12 anonim válasza:
Nekem az adidas jobban tetszik:) de ha a nikeot feketében veszed, annyiban előnyösebb, hogy több mindenhez tudod felvenni:)
5/12 anonim válasza:
szerintem ennyire tapadós csőnadrághoz mindkettő túl bumszli, de inkább az adidas jön be
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
adidast ne!!! iszonyú kényelmetlen
8/12 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik..a nike bumszli és nem szép, az adidas nem lenne rossz, de ronda, hogy magasszárú. A Vans jobb, ami a másik lábadon van:D
9/12 A kérdező kommentje:
Oké, de vászon cipőben nem járhatok télen, és a Vans kínálatában nem találtam olyan cipőt ami tetszene idén :/
2014. szept. 16. 22:26
10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek ment a zöld kéz a segítőkészségéért :)
2014. szept. 16. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!