Mi a véleményetek ezekről a férfi cipőkről? (képek felvéve)
Figyelt kérdés
Nike air force 1 low. Csak a forma számít, feketében venném. Eddig nem tetszett, de felvéve egész jónak tűnik.
Valami Adidas magasszárú.
Footlockerben néztem hasonlót, de az 30e Ft volt, ez a Deichmanban csak 17e Ft. Formára tetszik. Viszont félek, hogy ha eladják a készleteket, akkor nagyon sok fog szembe jönni az utcán belőle, és mivel elég szembetűnő cipő, ezért az fura érzés.
Más magas szárárú cipőt is ajánlhattok. Eddig csak Vans cipőm volt, szóval nagy áttörés lenne ha valami mást hordanék a lábamon.
2014. szept. 16. 15:40
11/12 anonim válasza:
Télre talán jobb lenne az Adi, bár a lyuggatott orrú AF sem ázik be annyira, hacsak nem térdig érő hóban mászkálsz fél napig. Egyébként szerintem mindkét (sőt a Vans-szel együtt mindhárom) csuka király. Persze hogy egy Vans után sok minden bumszlinak tűnik :D
12/12 anonim válasza:
Ember az az adidas kur.va jó*-* Mikor én vettem cipőt még sajnos nem volt olyan :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!