Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bankettre mit vegyel fel?

Bankettre mit vegyel fel?

Figyelt kérdés

18/f, sajnos a választék elég szúk, én nem tudom melyik lenen a legjobb

fekete hosszúujjú ing, fehér rövid/hosszúujjú ing

fekete lakkcipó, kék utcai cipő

barna nadrág, kék farmernadrág

az az igazság hogy utálok és nem is szoktam kiöltözni, többi ruhám inkább utcai :)

2014. jún. 27. 12:26
 1/1 Andrea Henrietta ***** válasza:

A fekete ing a legtöbb embernek jól áll, és farmerrel simán megy. Bár ha hosszu ujjú, akkor lehet hogy kicsit meleged lesz, max feltűrheted az ujját.

A fekete cipő az jó lenne, de a lakk nem mindenhez megy. Attól függ a farmer mennyire világos. Mert ha majden fekete/ sötét a nadrág, akkor elmegy (talán) De ha világos utcai farmer akkor semmiképp. A fekete inggel a barna naci is megy, minden a pontos színharmónián múlik, de ha a naci barna, akkor jobb lenne ha a cipő is barna lenne...

Ha nincs rajtad semmi kk, akkor ne vegyl fel kék cipőt. Esetleg akkor ha beszerzel egy kék inget.

Esetleg egy fehér ing+ kék nyakkendő és sötét farmer... ahhoz talán még passzol a kék cipő is.

Jó szórakozást.

2014. jún. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!