Bankettre mit vegyel fel?
18/f, sajnos a választék elég szúk, én nem tudom melyik lenen a legjobb
fekete hosszúujjú ing, fehér rövid/hosszúujjú ing
fekete lakkcipó, kék utcai cipő
barna nadrág, kék farmernadrág
az az igazság hogy utálok és nem is szoktam kiöltözni, többi ruhám inkább utcai :)
A fekete ing a legtöbb embernek jól áll, és farmerrel simán megy. Bár ha hosszu ujjú, akkor lehet hogy kicsit meleged lesz, max feltűrheted az ujját.
A fekete cipő az jó lenne, de a lakk nem mindenhez megy. Attól függ a farmer mennyire világos. Mert ha majden fekete/ sötét a nadrág, akkor elmegy (talán) De ha világos utcai farmer akkor semmiképp. A fekete inggel a barna naci is megy, minden a pontos színharmónián múlik, de ha a naci barna, akkor jobb lenne ha a cipő is barna lenne...
Ha nincs rajtad semmi kk, akkor ne vegyl fel kék cipőt. Esetleg akkor ha beszerzel egy kék inget.
Esetleg egy fehér ing+ kék nyakkendő és sötét farmer... ahhoz talán még passzol a kék cipő is.
Jó szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!