Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk volt már valakin tornadre...

Fiúk volt már valakin tornadressz? Ha csajod arra kèrne hogy vegyèl fel, fel vennèd?

Figyelt kérdés
Egy èrdekes beszèlgetèsem volt a barátnőmmel, de ezt nem rèszletezem mert hosszú, ès a vège az lett hogy nagyon meg nèzne engem egy tornadresszben.

#fiú #tornadressz #kiváncsi.
2018. márc. 9. 06:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem venném fel és korábban se vettem fel.
2018. márc. 9. 06:32
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Hát figyelj ha ő is szokott a kedvedért valamit hordani akkor egyszer te is kipróbálhatod persze 4 fal között.
2018. márc. 9. 08:04
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Én simán! Amúgy is tetszenek a női ruhák és télen azóta járok harisnyába mióta a párom adott párat és tetszik is neki ha abban vagyok mert izmos a lábam amit a harisnya méginkább kiemel.
2018. márc. 9. 09:31
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Inkább catsuitot próbálnám ki, de nincs pénzem rá :(

A latex leggingset kedvelem, szoktam hordani :)

2018. márc. 9. 11:01
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Nem volt rajtam, de a kedvéért felvenném, ha neki az jó. De cserébe én is kérném, hogy vegye fel és tornázzon benne, mert én meg azt nézném meg, de úgy, hogy fejenállni és kézen állni is próbál.
2018. márc. 9. 13:51
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Oda-vissza alapon nálam is müködik, nekem kèk pamut tornadresszt kellett fel venni, de mivel az övè kicsi lett volna igy úgy kellett külön rendelni nekek ha jól emlèkszem ez volt a legnagyobb mèret 170-es. Azóta töbször van hogy fel veszem neki, de amin nagyon meg lepődtem hogy abszult nem is olyan kènyelmetlen, egy kicsit odalent csak, mondjuk senki másnak nem vennèm fel csak neki.
2018. márc. 9. 16:05
 7/18 A kérdező kommentje:

Persze èn is így gondoltam meg teszem neki amit kèr, mivel ő is szokott a kedvembe járni így mièrt ne tennèm meg èn is neki.

Vègül is mi törtènhet, meg halni nem fogok:)!

Csak fel veszek egy ruhadarabot ennyi.

Meg úgy látom más is meg tennè...

Köszönöm a hozzászólásokat;)!

2018. márc. 9. 18:57
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Nekem amolyan fétisem ez a tornadressz mánia, de engem mindig is az vonzott ahogyan a lányokon, nőkön mutatott, mindig abba akartam megnézni őket, viszont nekem nagyon sokáig eszembe se jutott hogy én vegyek fel egyet, már csak puszta kíváncsiságból. Ahova suliba jártam ott a lányok dresszben tesiztek kivétel nélkül, ott tetszett meg igazán, főleg amikor abba a korban voltam amikor már érdekeltek a lányok.

Egyébként volt már rajtam tornadressz. A volt barátnőm volt az aki szerzett nekem egyet. A dolog lényege az volt hogy ugye ő szertornázott sokáig, és kértem hogy kedvemért vegyen fel dresszt mert tudta hogy nekem tetszik, stb... Soha nem volt ellenére, mert ő még a mai napig viseli ha otthon tornázik, vagy valami, mivel mai napig szoktunk beszélni, annak ellenére hogy már jó ideje nem vagyunk együtt, és nekem van már új kapcsolatom.

Amúgy visszatérve a dologra, amikor már nagyon sokadjára kértem ezt tőle akkor meglepett engem egy tornadresszel. Elasztikus fekete hosszú ujjút vásárolt nekem, illetve rendelt ami már rám is jönne, mert neki bőven elég volt egy 155-160 cm-s gyerek méretű darab.

A lényeg hogy amikor meglepett mondta hogy én fel nem venném, mert alapból olyan ember vagyok akinek az az elmélete hogy a férfi férfi ruhát hordjon, a nő meg nőit. Igaz hogy hidegbe nadrág alá veszek nejlon harisnyát, ujjabban leggingset, de ez nálam ritka, meg úgysem látják.

A barátnőm, illetve exem mondta nekem hogy ő értem számtalanszor megtette és ennyit ő is elvárhat, főleg hogy hasonlót soha nem kért tőlem hogy legalább egy órára vegyem fel a dresszt és úgy tornázzak vele itthon a szobába. Teljes mértékben igaza volt, ennyit minimum megérdemelt. Annyit mondott hogy ha a lábam között tényleg kényelmetlen, nem kell tornázzak vele, de azért pár percig próbáljam meg elviselni. Amikor felhúztam, valóban picit kényelmetlen volt, ott lent, de némi igazítgatás után már elég kényelmes lett a helyzet, és valahogy az érzet hogy rajtam van, elég kellemes volt. Megtetszett nekem ez a ruha, így hogy rajtam van, párszor felvettem, de aztán valamiért meguntam. Megvan még, a jelenlegi párom tudja nagyon jól a dolgokat, nem titkoltam soha, senki elől ezt hogy nekem milyen fétisem van, meg hogy viseltem dresszt, nem titkolom, minek, emberek kíváncsiak. De valamiért nem vonz engem azt hogy felhúzzam, pedig sok hozzám hasonló fétises viseli szinte éjjel nappal, de én valahogy nem. Én a nőkön szeretem viszont látni, főleg a felnőtt, fiatal felnőtt nőkön amin látni az idomaikat valahogy azt szeretem igazán nézni. De lényeg volt rajtam, az exem kedvéért felvettem. Ha a jelenlegi ilyet kérne, felvenném de már csak is kizárólag az ő kedvéért, mert magam kedvéért sem fogom.

Ő is néha napján felhúz egy dresszt ha elmegy futni, de ő inkább ruhája alá szokta felvenni, na meg ő inkább bodykat hordja legszívesebben.

2018. márc. 9. 20:58
 9/18 anonim ***** válasza:
96%

Èn a párommal már egy jó ideje hordjuk a tornadresszt, először csak előjatèknak használtuk, majd volt hogy ebben szereztünk örömet egymásnak, de már most van hogy ebben is alszunk.

Ő alapban szereti a tornadresszt soha nem volt vele baja, nekem meg nagyon tetszik mikor abban van, mindig ezt kèrtem tőle hogy vegye már fel mert olyan szexi benne, ès egyszer azt mondta hogy nem foglya többè fel venni csak akkor ha èn is fel veszem, na akkor volt egy pár perc mosoly szünet! Aztán mondtam neki hogy rendben ezt is bevállalom csak vegye fel.

Èn így kezdtem el hordani a tornadreszt de csak a lakásban vagyunk benne, máshol nem, de olyan előfordult már hogy el szaladtam valahova ès csak egy pulóvert meg egy melegitő volt rajtam. De amugy tènyleg nem èrtem ezt a sok kis nyafogós kislányokat hogy így kènyelmetlen úgy nem jó, szerintem meg teljesen normális, mi fiúk esetèbe olyan mint egy fecske alsó egybe kötve egy atlètával. Igaz a szerszámot el kell igazitani de amúgy rendben van a dolog. Meg emlèkszem mikor elsőnek vettem fel kicsit bajos volt, de már azzal sincsen baj.

Így azt mondom neked ha a párod ezt kèri tőled csak egèsz nyugodtan tedd meg, nem lesz tőle semmi bajod. Ès mèg lehet neked is be fog jönni a tornadressz.

2018. márc. 10. 10:32
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
Nekem és a páromnak is van dressz kifejezetten kényelmes igaz nekem úgy kellet varratni van három sötétkék világoskék meg egy aranyszínű is hosszú újjú magasnyakú lycra fényes anyagúak hátul cibzáros nagyon szeretem párom kifejezetten szereti amikor azt viselem abban is alszok vagy napközben van rajtam valamelyik lakásban vagy az udvaron meg még leggins naci és a szeretkezés is valahogy más benne élvezetessebb izgató.
2018. máj. 10. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!