Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk volt már valakin tornadre...

Fiúk volt már valakin tornadressz? Ha csajod arra kèrne hogy vegyèl fel, fel vennèd?

Figyelt kérdés
Egy èrdekes beszèlgetèsem volt a barátnőmmel, de ezt nem rèszletezem mert hosszú, ès a vège az lett hogy nagyon meg nèzne engem egy tornadresszben.

#fiú #tornadressz #kiváncsi.
2018. márc. 9. 06:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Bizony hogy volt ilyen :-D

A haverommal elmentünk nők napjára a kedvenc osztálytársnőnkhöz egy csokor utcán szedett rózsával 14 évesen és pont ki volt terítve a szárítóra a tornadressze a lánynak és addig viccelődtünk a haverommal és a lány megkért hogy vegyem fel megnézné hogy nézek ki benne :-D

Érdekes volt, szorított egy picit és talán még nem volt száraz se teljesen. Viszont arra jól emlékszem hogy nagyon szerettem a finom illatát.

2018. aug. 14. 00:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyen bizony.

Gimibe 9. esek voltunk, ugye jött a gólyabál. Néhányunkat kiválasztottak arra hogy a fiúk lánynak, a lányok fiúnak öltözzenek. Ez még oké is, de nem volt ám mindegy milyen ruhát veszünk fel, és húznunk kellett. Pechemre azt húztam hogy tornadresszt kell felvennem, és az egyik tesitanártól aki torna edzéseket tart rengeteg dressze van különböző méretekben direkt szereztek olyat ami pont jó lesz rám. Persze más feladatok is voltak amit beöltözve kellett megcsinálni és vagy 1 órán keresztül ebbe kellett lenni, kaptam parókát, kisminkeltek, stb...

Nagyon fura érzés volt, de tetszett a dolog.

2018. aug. 16. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én felvenném
2018. dec. 29. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt rajtam tornadressz, de nehezen találtam olyan méretűt ami jó volt rám. Fogadásból kellett fel venni, és egész nap rajtam volt. De abszolút nem volt kénytelen. Azt nem mondom hogy minden nap fel venném, de ha meg kérne megint az az illető akkor neki szívesen.
2020. aug. 21. 08:17
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és nagyon kényelmes, nagyon szeretem.
2022. ápr. 30. 08:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen hordok tornadresszt.
2022. aug. 27. 04:24
 17/18 anonim válasza:
100%
Nekem is van és szivesen viselem de olyan fiuval is szivesen találkoznék aki ezt szereti.
2022. aug. 28. 06:30
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tornadresszt szoktál hordan?
2022. aug. 28. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!