Hogy öltözzek az alakomnak megfelelően?
Szerintetek hogy öltözzek, ha homokóra alakom van, viszonylag nagy, C kosaras mellem, vékony derekam, széles csípőm, és nagy popsim? Az a gond, hogy felesleg is van rajtam és messze nem lapos a hasam. Úgy érzem, hogy a magas, vékony lányokon minden jobban áll, én nem tudok mit felvenni. Milyen stílusú, szabású ruhákat viseljek? (167 cm és 59 kg vagyok, 18 éves)
Előre is köszi a válaszokat!
Szerintem nagyon formás lehetsz.
Szűk nadrág, kivágott felső.
Ceruzaszoknya
Szinte minden jól áll.
Ne hordj lepel ruhákat mert nem kell eltakarnod magad.
Magas, vékony lány vagyok (169 centi, 53 kiló, pedig zabálok egy csomót), és hidd el, SEMMI nem áll igazán jól.
Kicsi a mellem, kicsi a seggem, derekam nulla. Remek oszlop-alkat vagyok... hagyjuk. :D
Barátnőm homokóra, bátran hordhat passzos felsőket, szűk nadrágokat, szoknyákat, mert állati szexi.
Én meg folyamat trükközhetek a szabással, plusz fodorral, berakással, stb. hogy csináljon kis mellet meg segget. :D, pláne nyáron, mikor nincs "ápol és eltakar" télikabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!