Hogyan lehet megfelelően ápolni a velúrbőr cipőt?
Vettem impregnáló spray-t hozzá, illetve még velúrbőr ápoló szivacsot. Az a baj, hogy ennek ellenére kívülről meglátszik rajta a múltkori esőcseppek hatása, és sajnos ott kifényesedett, kopottnak tűnik. A cipő nem új, de eddig egyszer áztam meg benne a múltkor, amikor hűvösebb idő volt, és sajnos a vásárolt eszközökkel sem tudom rendesen helyrehozni. A nagymamám népi módszere azt mondja, hogy kenyérbéllel dörzsöli át. Nos, ezt nem mertem kipróbálni. Van valami praktikátok, amivel el lehet tüntetni a valószínűleg szennyezett esőcseppek nyomát? Olyan, mintha olajos lenne..
Köszi szépen előre!
Köszönöm szépen a választ!
Igen, lehetséges, hogy nem a legminőségibb terméket vettem, bár leírása alapján minden nubuk és velúrbőrhöz ajánlják, összetevőiben viasz is van, ahogy látom. De a cipőm többet ér, így ha van konkrét márka vagy javaslat, szívesen elfogadom, mert én nem szezonra vásárlom a cipőm, hanem évekre, és remélem kitart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!