Aki nem megfelelően öltözik egy alkalomra, az utólag észreveszi magát?
juj de irigy
jobb lesz, ha vigyázunk az útból :DD
így is elég kellemetlen lehetett neki, h minden ilyen irigykedő nő őt bámulja mint pl te
igaz, hogy lehet nem kéne úgy öltözni egy esküvőre
Nem értem, miért lenne bárki is irigy, egy olyan emberre, aki nem tudja hogy kell megfelelően megjelenni egy ilyen eseményen, ráadásul illetlenül kipakolja mindenét mint egy riherongy:D
Köszönöm, tökéletesen megvagyok magammal elégedve, kapom másoktól a dícséreteket, szóval nem, nem vagyok irigy én sem egy ilyen buta emberre. Szerintem undorító ha egy nő semmibe veszi a büszkeségét és kint van melle-feneke ráadásul nevetségesen magas cipőben tipeg...
Hogy válaszoljak a kérdésre, szerintem nem veszi észre magát az ilyen. Inkább büszke, hogy ő szerinte mennyire "csinos és dögös" volt a sok néni meg középkorú hölgy között.
Én még mindig nem értem mi közöd van ahhoz hogy megbánta -e.
A családnak nem tudsz pletykálni, itt kell kiélned magad?
"Én még mindig nem értem mi közöd van ahhoz hogy megbánta -e.
A családnak nem tudsz pletykálni, itt kell kiélned magad?"
Valahogy nem csodálkozom az értetlenségeden, kedves. Úgy hiszem, rendszerint így bolyongsz az életben, vagdalkozol, és csodálkozol. A kedvedért fáradok azzal, hogy elmagyarázzam, ez csak egy példa volt, nem pedig pont konkrétan ennek a lánynak a lelkivilága érdekel, általánosságban gondolkodva érdeklődtem, hogy utólag mit éreznek az ilyenek. Ha még mindig vannak kérdéseid, nyugodtan írd csak ide, nem venném a lelkemre, ha miattam még kevesebb kapacitásod maradna egyéb, fontosabb dolgokra. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!