Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki nem megfelelően öltözik...

Aki nem megfelelően öltözik egy alkalomra, az utólag észreveszi magát?

Figyelt kérdés
Szombaton egy esküvőn voltam, mindenki csinos, de szolid ruhát öltött, kivéve egyetlen lánykát, aki valami szombat esti buliba öltözhetett: nagyon szűk, nagyon rövid, nagyon kivágott miniruhában, rettentő magas sarkakon imbolyogva jelent meg. Azon gondolkodtam, vajon kínos volt-e neki, hogy rajta kívül mind a 60 nő, öreg-fiatal egyaránt elegáns volt, míg ő egyedül vett szajha maskarát? Vagy fel sem tűnt neki és még tán büszke is volt magára, hogy micsoda ügyesen oldotta meg, hogy mindenki felfigyeljen rá?
2016. aug. 29. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Irigykedés? Még én érezném helyette kellemetlenül magam. Komolyan akik azt írták, hogy ez csak irigykedés.. Őszintén, így mennétek el egy esküvőre? Ha az én esküvőmre jönne úgy egy lány mint egy útszéli kva (mert ezzel az öltözettel úgy néz ki), szerintem azzal a lendülettel küldeném haza átöltözni. Ha meg nem tetszik valami, akkor maradhat otthon..

Attól, hogy büszke az alakjára még felöltözhet szépen és elegánsan.

első válaszoló voltam

2016. aug. 29. 18:39
 12/14 anonim ***** válasza:
mire irigykednék? arról nem volt szó, hogy bombázó alakja volt. arra esetleg irigykednék, de még akkor sem kéne úgy kinézni, mint egy k rva. az ízléstelenségre és ostobaságra nem vagyok irigy, kösz.
2016. aug. 29. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Szajha maskarának hívod egy nő ruházatát, azzal gyanúsítod hogy csak fel akarta hívni magára a figyelmet, és én vagdalkozok? Kérlek...

Általánosságban sincs közöd ahhoz hogy kínosan érzik -e magukat mások. Ha ott nem említetted meg neki (és gondolom másnak sem szoktad) az oda nem illő öltözetét, akkor hagyd a fenébe. Nem a te dolgod, semmi közöd hozzá, feleslegesen pletykálsz, ne adj Isten szart keversz, ha ismered az illetőt.

A kedvesezést pedig szerintem ne erőltesd. :)

2016. aug. 29. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Istenem. Miért van az, hogyha bárki tesz valakire egy negatív megjegyzést, akkor rögtön vannak olyanok, akik azzal jönnek, hogy ez biztos irigység? Nem, nem irigység, ahogy az egyik előző írta, ha valaki nagyon nem tud alkalomhoz illően felöltözni egy eseményhez, még kb. én szégyellem magam helyette. Szexi a miniruha, meg minden, buliba én is felhúzok ilyeneket, de nagyon nem egy esküvőre való, és nagyon nem kellene oda ilyeneket felhúzni, amikor annyi elegáns, fiatalos alkalmi ruhát lehet manapság kapni.

Egyébként nem hinném, hogy észrevenné magát, ha tudná, hogy illetlen ilyen rendezvényre így felöltözni, akkor alapból normális, alkalomhoz illő ruhát vett volna fel a lány.

2016. aug. 30. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!