Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Utólag karcsúsítani egy farmert?

Utólag karcsúsítani egy farmert?

Figyelt kérdés

Tetszenek a modern slim fazonok. Levis-ben nincs ilyen, főleg férfi modellekben. Régebb volt 1-2 modell, de megszüntették... Ha veszek mondjuk egy 501-est akkor utólag meg lehet csinálni varrodában másabb fazonúra? Mennyire fog látszódni, hogy utólag csinálták?

34-as derekú farmert hordok egyébként...

2015. okt. 25. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

semennyire sem fog látszódni.

én is több farmeremet szűkítettem már be.

annyi,hogy a slim farmerek a fenék részen is feszesebbek,ezért egy nagyon bő fazonnak azt a részét is teljesen át kell szabni nem elég a szár szűkítés,különben olyan lesz mintha besza-rtál volna.

de egy 501esel szár szűkítést csinálni szerintem szentségtörés.

az árából vehetsz 4db jó minőségű slim farmert inkább.

2015. okt. 25. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:

A meglévő farmeremet nem szabatnám át, mert tényleg így gyári. Arra gondoltam vennék egy ugyanolyat és azt... Bár belegondolva nem éri meg. 23 ezer a farmer, 5 ezer kb munka, bár nem tudom milyen díjszabások vannak...

Fontos lenne a minőség... azért gondoltam még alapnak a Levis-t.

2015. okt. 25. 12:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Van egy régi 501-esem, 30-as dereka van. Nem tudom begombolni, de combon, vádlinál nem szorít, hanem passzol, akad benne némi hely is még...
2015. okt. 25. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!