Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmert cipőn belül vagy kívül?

Farmert cipőn belül vagy kívül?

Figyelt kérdés
Csőfarmer, de nem a legeslegszűkebb fajta alul, így nem tudom h betűrjem vagy kívülhagyjam a cipőn. Ha betűröm, kicsit ráncolódik, és az szerintem elég béna, ha kívül hagyom akkor pont ráfér, de valamiért furi úgy is, mert hát a csőfarmerben pont az a lényeg h belül lehet hordani. Hogy csináljam?

2015. okt. 13. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét módon jó lesz.

Milyen cipőről van szó?

2015. okt. 13. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez a "problémám", én egyszerűen kívül hagyom. Ne zavarjon szerintem téged se, nem a világ vége. Ha betűrve szeretnéd hordani, máskor olyan fazont/méretet vegyél, ami rendesen tapad bokánál.
2015. okt. 13. 13:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Milyen cipőről van szó? Betűrve általában jobban mutat. :) Én legalábbis fiúként betűrve jobban szeretem, ha csak kicsit ráncolódik és még nem nyom. Ha viszont nyom akkor kívül hagyom. De a legtöbb skinny csőfarmeromat beszűkítettük úgy, hogy a bokámon is feszüljön és így már csak betűrve hordható. :)

Amúgy te fiú, vagy lány vagy? :)

F

2015. okt. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!