Melegebb időkben hogyan öltözködjek a stílusomhoz megfelelően?
Itt vannak a jobb, melegebb idők. Ezen a télen fekete skinny vagy sötétkék egyenes szárú farmert hordtam vízszintes csíkos felsővel. (fekete csíkok, sötétkék szín). Volt még 2 hasonló felsőm, egyik élénkebb színekkel, és egy szolidabb. Aztán most tél végére rákaptam az ingekre. Vettem is kettőt amit szívesen hordok, nem betűrve a nadrágba mert úgy nem áll eléggé jól. A piros kockás ingemet kigombolva, vagy fent 2 gombot kihagyva begombolva hordom fehér rövidujjúval. A kék kockásat pedig csak simán. A skinny fit ingek tetszenek, de nem volt alkalmam még felpróbálni ilyet. Cipőről annyit, hogy szép barna bakancsot hordtam ezekkel a cuccokkal.
Nyárra is szeretnék elegánsabb maradni, nem annyira vonz a sportos öltözet. Valamilyen cuccokkal meg lehetne ezt oldani? Milyen cipő, rövidujjú ingek, milyen rövidnadrág (farmer?), stb? Mit ajánlanátok, mit vásároljak?
Van egy Adidas sneaker-em amit tavasszal és nyáron hordtam tavaly is, de nem annyira elegáns. Mellette egy Victory szürke tornacipő. Valamilyen szép cipőt is be kéne szerintem szereznem. Valamit tudtok ajánlani?
(mostani: [link]
Remélem érthető a kérdés :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!