Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melegebb időkben hogyan...

Melegebb időkben hogyan öltözködjek a stílusomhoz megfelelően?

Figyelt kérdés

Itt vannak a jobb, melegebb idők. Ezen a télen fekete skinny vagy sötétkék egyenes szárú farmert hordtam vízszintes csíkos felsővel. (fekete csíkok, sötétkék szín). Volt még 2 hasonló felsőm, egyik élénkebb színekkel, és egy szolidabb. Aztán most tél végére rákaptam az ingekre. Vettem is kettőt amit szívesen hordok, nem betűrve a nadrágba mert úgy nem áll eléggé jól. A piros kockás ingemet kigombolva, vagy fent 2 gombot kihagyva begombolva hordom fehér rövidujjúval. A kék kockásat pedig csak simán. A skinny fit ingek tetszenek, de nem volt alkalmam még felpróbálni ilyet. Cipőről annyit, hogy szép barna bakancsot hordtam ezekkel a cuccokkal.

Nyárra is szeretnék elegánsabb maradni, nem annyira vonz a sportos öltözet. Valamilyen cuccokkal meg lehetne ezt oldani? Milyen cipő, rövidujjú ingek, milyen rövidnadrág (farmer?), stb? Mit ajánlanátok, mit vásároljak?

Van egy Adidas sneaker-em amit tavasszal és nyáron hordtam tavaly is, de nem annyira elegáns. Mellette egy Victory szürke tornacipő. Valamilyen szép cipőt is be kéne szerintem szereznem. Valamit tudtok ajánlani?

(mostani: [link]

Remélem érthető a kérdés :)

18F

2015. márc. 10. 14:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja igen az kimaradt, hogy szeretnék majd egy blézert is venni (zakónak a "sportosabb" változata -remélem helyes a meghatározás) de nem igazán tudom, hogy megérné e most tavasz, nyár előtt beruházni egy ilyenre. Esetleg hordható e az általam kedvelt ruhadarabokkal..
2015. márc. 10. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Itt nyugodtan körül nézhetsz szerintem...:)

[link]

Persze, csak ha tetszenek! ^_^

2015. márc. 10. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Tavaszra simán vehetsz sportzakót, nem 2 nap múlva lesz még kánikula. Nyáron pl vékony szövetnadrágot is vehetsz, abból a hosszú is jó.
2015. márc. 10. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, jöhetnek még a tanácsok. Milyen cipőt ajánlotok nyárra ami zárt és egyaránt elegáns és kényelmes?
2015. márc. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!