Hogyan öltözködjek? Tippek és tanácsok kellenének.
Szeretnék mindig elegáns szép lenni. Öltözködési tippekre es tanácsokra lenne szükségem,ahoz, hogy mindig szép,vonzó és jol nezzek ki. Kérlek segitsetek.
Rövid hajam van ,hogyan hordjam?
Nem szeretem a nagyon sok sminket de egy minimalisat igen fesem magam vagy innkabb ne?
Milyen ruhat mivel vegyek fel , hogy megfelejen a mai divatnak?
Ezt így elég nehéz.. Hány éves vagy? Dolgozol vagy iskolába jársz?
Mert nem mindegy azért, praktikusnak kell lennie :)
A lényeg szerintem, hogy jól érezd magad abban amit viselsz és megtaláld a stílusod. Pl ha nem tudsz szépen magassarkúban menni, akkor válassz telitalpút vagy akkorát amiben magabiztosan tudsz járni és kényelmes. Vannak szerencsések akik 12-es tűsarkúban metróznak, buszoznak, nekem az gondot okoz, ha felveszem ne essek benne azonnal össze :)
Az, hogy mi felel meg a mai divatnak az így elég tág.
A sminkben sem biztos, hogy az erősebb smink a nyerő.
Tiszta arc, alapozó vagy bb krém vékonyan egy kis púderrel fixálva. Egy kis pirosító, visszafogott szín a szemhéjon, egy nagyon jó szempillaspirál és színezett ajakápoló vagy rúzs. Bőven elég. Nem kell agyon sminkelni ahhoz, hogy jól nézz ki. Persze egy jó smink nagyon sokat dob és "megszépíti" az embert, de azért nem olyan egyszerű egy csodás sminket elkészíteni :)
Az öltözködésben ami jól kombinálható, kihasználható azt kell előnyben részesíteni. Mivel nem tudjuk milyen a stílusod így elég nehéz. De egy jó farmer több színben ami az alkatodhoz illik (fekete, kalsszikus kék, sötétkék), basic felsők és pólók, amit különböző kiegészítőkkel jól kombinálható. Blézerek különböző fazonban.egy szép sál, tavaszra ballonkabát vagy bőrkabát. Basic kardigánok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!