Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködjek? 15/F

Hogy öltözködjek? 15/F

Figyelt kérdés
Hogy öltözködjek hogy egyben stilusosan és fiatalosan öltözödjek képel ha lahet.És milyen hajat vágasak magamnak?

2015. febr. 2. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más jön be, de én nagyon tudok örülni, ha egy pasit ilyesmi ruhákban...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

...és ilyesmin hosszú hajakkal látok.

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 2. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja, és az utolsónak linkelt inget NEM a blézerrel, vagy a farmerdzsekivel együtt gondolom, csak magában, vagy kabáttal.
2015. febr. 2. 16:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.Szerintem is a legjobb a laza de elegáns stílus.
2015. febr. 2. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Farmerdzsekit és a konverzt hanyagold, tömegcuccok.

Én a legtöbb ruhámat készíttetem, és olcsóbban jövök ki, mintha elmentem volna a H&M-be, nem beszélve arról, hogy mivel magyar cucc, tartósabb is.

2015. febr. 2. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
A farmerdzseki és a Converse nem tömegcucc, hanem klasszikus. Lehet úgy is hordani, hogy divatmajomnak nézz ki velük, de ha valakinek van ízlése, és stílusa, nagyon ügyesen be tudja illeszteni az öltözékébe, úgy, hogy egyedi legyen az összhatás, mivel nem kirívóak, mindenhez mennek, és bármilyen stílusnak részei lehetnek, mivel semmi extra nincs bennük.
2015. febr. 2. 18:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Ehez a szethez mit szóltok??

[link]

Egy fekete vagy valami sötétebb kék farmer

[link]

és valami ilyenel alul

[link]

ez hétköznapi eseményekre hát amiket te linkeltél

2015. febr. 2. 21:37
 7/10 A kérdező kommentje:
*Ezeket hétköznapra és amiket te linkeltél azokat eseményekre szerintem mert ingben nem megyek suliba az egyszer biztos
2015. febr. 2. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Az inget természetesen nem suliba gondoltam. De a blézert, meg a farmerdzsekit nyugodtan fölveheted.

A cipő, amit linkeltél szerintem inkább sportolni való, mint hétköznapra. Alsó tagozatban még mindenki ilyenbe jár, de 15 évesen azért egy pici eleganciát lehet becsempészni.

Az a koptatott nadrág meg valami katasztrófa. Ízléstelen.

2015. febr. 3. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:

A bőrdzseki nem rossz.

(előző voltam)

2015. febr. 3. 16:55
 10/10 A kérdező kommentje:
nem a nadrágra gondoltam :D ha nem a blujzra
2015. febr. 3. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!