Hogyan öltözködjek? Bővebben lent
17 éves lány vagyok. Sajnos hadilábon állok az öltözködéssel. Alapból fiatalabbnak nézek ki, 13-14-nek néznek az emberek, de ezek gének, illetve alacsony is vagyok (160 cm).
Hiába nézem meg, hogy mások hogyan öltözködnek, hogy ilyen csinosak, hogy hogyan hordják a sálakat, stb, egyszerűen nekem nem megy. Elmegyek várásolni, veszek egy nadrágot, ami szerintem jó, majd otthon rádöbbenek, hogy fogalmam sincs mit vegyek fel hozzá. Aztán előhalászok egy gagyi pólót és megint szar az összahatás. Most lenne rá módom, hogy kicsit felújítsam a ruhatáram, de egyszerűen nem tudom, hogy kezdjek bele, miket vegyek. Nézem az outfiteket a neten, de a boltokban aztán nem boldogulok...
Megköszönném, ha tudnátok tanácsokat adni, mit és hogyan csináljak, miket vegyek, stb:)
No látod, szerintem pont ezzel van itt a gond, hogy azt nézed, mit vesznek fel mások, vagy internetről akarsz stílust "választani". Igen, tényleg van, hogy másokon találsz jó ötleteket, de azt, hogy milyen stílus vagy Te, ezt csak Te tudhatod. Mindenkihez más passzol, mindenképpen olyan dolgokat vegyél fel, amikben jól érzed magad, nem feszengsz, és nem gondolsz arra, ha belenézel a tükörbe, hogy: "ez nem én vagyok".
Én is 17 éves vagyok, és általában szintén 14-nek néznek az emberek, ami eddig zavart, de most már kifejezetten örülök neki. Igazából mostanra jöttem rá, hogy milyen az én stílusom, és mit szeretnék, és nem úgy, hogy mániákusan keresgettem neten, hanem egyszerűen tükör előtt próbálgattam, és így jöttem rá, mi vagyok én. Régebben féltem az emberek véleményétől, de nem kell. Tényleg nem kell. Ha valaki a stílusod miatt elítél, azzal tényleg nem érdemes foglalkozni, mert nem lehet túl magas az intelligenciája. Ha pedig úgy öltözködöl, ahogy mások szeretnék, talán sok olyan embert elkerülsz, aki épp magad miatt szeretett volna (akár barátok, akár partner). Úgyhogy vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!