Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködjek? (lent)

Hogy öltözködjek? (lent)

Figyelt kérdés

Hogy öltözködjek, hogy kitűnjek a tömegből (jó értelemben) és ne olvadjak bele a közösségbe, illetve legyen bennem valami különleges, mely 'megfogja' a fiúk tekintetét?

U.i.: Please, normális válaszokat, nincs hangulatom a 'festd ki a szemöldökcsontod pirossal' 'fehérneműbenj jelenj meg' és hasonló válaszokhoz.

Lány vagyok.

2014. nov. 17. 20:00
 1/7 anonim válasza:
100%
Milyen a stílusod attól is függ
2014. nov. 17. 20:26
 2/7 anonim válasza:
az atól is függ h hány éves vagy meg milyen suliba jársz ha jársz. öltözhetsz például sötét szinekbe (lehet h sok hülye elkezd emozni de az nem emo) vagy tegyél tollakat meg cipőfűzőt a hajadba ha hosszú és az a szemöldökcsont festős ötlet nem rossz. de van egy még jobb ötletm öltözz úgy ahogy szeretnél és ha nem vagy olyan mint a többiek akor nem leszel ha meg olyan vagy akkor nem tudunk segíteni
2014. nov. 17. 20:42
 3/7 anonim válasza:

Nekem egy acélbetétes bakancs vált be a legjobban :D Bár nem azért hordom.

Valami olyan ruha darabbal ami szokatlan vagy csak színes. Egy kalap, egy macifüles sapka, egy poncsó, egy nagyon színes sál, vagy valami csináld magad dolog mint a batikolt polo de persze nem csak az lehet.

2014. nov. 17. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:

egyszerrű letisztult stílus: Fehér, fekete, szürke polók, farmernaci(ha tetszik a boyfriend azt nyugodtan), és ehez egy feltűnő nagy nyaklánc, élénk sál, színes cipő... ilyesmi: [link]

Ja és szerintem vegyél egy két szép blúzt, felsőt Zaraban vagy Mangóban (akár karácsonyi ajándéknak kapni is jó)

Persze, jó lenne tudni, hogy hány éves vagy úgy könyebb lenne segíteni..

18/L

2014. nov. 17. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Legyél elegáns, nőies, vagy olyan "előkelő úri kisasszony" ilyenből elég kevés van manapság. Persze ha egyik sem illik hozzád akkor hiába... a saját stílusodat kéne megtalálni, úgy öltözni ahogy neked tetszik és jól is áll.
2014. nov. 17. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Alkatodnak és személyiségednek megfelelően és stílusosan. Ennél normálisabb tanácshoz azért nem ártana tudni hány éves vagy és hogy egyáltalán milyen stílus áll hozzád közel. Ha pl. a rózsaszín, habos-babos dolgokat szereted az életbe nem fogunk meggyőzni arról, hogy punknak lenni milyen jó.

Azon, hogy mi fogja meg a fiúk tekintetét ne agyalj sokat: általában a kiegyensúlyozott csajokra buknak, akik jól érzik magukat a bőrükben. Gyakran sokat segít az olyan ruha, amiben szexinek érzed magad. De néha akkor is felfigyelnek rád, ha farmer-póló kombóban slattyogsz le a sarki közértbe.

2014. nov. 17. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én meg épp, hogy mindenhonnan kitűnök meg gyakran magamra vonzom a figyelmet, pedig csak úgy öltözök, ahogy nekem tetszik:D De amúgy tényleg, a saját stílusod szerint kell öltöznöd, mert mégis úgy érzed magad a legjobban, szóval itt nem igazán van mit tenni.
2014. nov. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!