Hogy öltözködjek? (lent)
Hogy öltözködjek, hogy kitűnjek a tömegből (jó értelemben) és ne olvadjak bele a közösségbe, illetve legyen bennem valami különleges, mely 'megfogja' a fiúk tekintetét?
U.i.: Please, normális válaszokat, nincs hangulatom a 'festd ki a szemöldökcsontod pirossal' 'fehérneműbenj jelenj meg' és hasonló válaszokhoz.
Lány vagyok.
Nekem egy acélbetétes bakancs vált be a legjobban :D Bár nem azért hordom.
Valami olyan ruha darabbal ami szokatlan vagy csak színes. Egy kalap, egy macifüles sapka, egy poncsó, egy nagyon színes sál, vagy valami csináld magad dolog mint a batikolt polo de persze nem csak az lehet.
egyszerrű letisztult stílus: Fehér, fekete, szürke polók, farmernaci(ha tetszik a boyfriend azt nyugodtan), és ehez egy feltűnő nagy nyaklánc, élénk sál, színes cipő... ilyesmi: [link]
Ja és szerintem vegyél egy két szép blúzt, felsőt Zaraban vagy Mangóban (akár karácsonyi ajándéknak kapni is jó)
Persze, jó lenne tudni, hogy hány éves vagy úgy könyebb lenne segíteni..
18/L
Alkatodnak és személyiségednek megfelelően és stílusosan. Ennél normálisabb tanácshoz azért nem ártana tudni hány éves vagy és hogy egyáltalán milyen stílus áll hozzád közel. Ha pl. a rózsaszín, habos-babos dolgokat szereted az életbe nem fogunk meggyőzni arról, hogy punknak lenni milyen jó.
Azon, hogy mi fogja meg a fiúk tekintetét ne agyalj sokat: általában a kiegyensúlyozott csajokra buknak, akik jól érzik magukat a bőrükben. Gyakran sokat segít az olyan ruha, amiben szexinek érzed magad. De néha akkor is felfigyelnek rád, ha farmer-póló kombóban slattyogsz le a sarki közértbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!