Hogyan öltözködjek, hogy szexi legyek?
Férfiak válasza érdekelne elsősorban. Nem tudom mennyire olvassák ezt a kategóriát.
Az én öltözködésem csinos, tudom mit illik, mit nem, nincs ezzel problémám. A párom örülne neki ha néha szexibben öltöznék fel, és ehhez szeretnék segítséget kérni. Lehetőleg képeket linkeljetek. Az sokat segítene.
1
csak neki. kinek másnak? nem hiszem hogy gáz, de köszönöm véleményedet. ribit sem akar csinálni belőlem, egy szóval sem mondtam hogy azt akar. nem tudom nálad miért van az hogy szexi=ribi. kérdeztem tőle, volt ennyi eszem, de ötleteket gyűjtenék.
2
nem mondtam hogy tudnod kéne hogy miben lennék az, és tudom én is hogy mindenkinek más áll jól.
szerintem nem olyan hihetetlen nagy feladat általánosan elmondani, hogy mi lehet az ilyen meg olyan lányon. kár hogy egy ilyen egyszerű feladat kifogott rajtatok.
3
köszönöm hogy megpróbáltál segíteni, bár szerintem ez ízléstelen, de értékelem.
Hát ha igazán szexin akarsz felöltözni (inkább otthonra :D) akkor így:
Ha utcára, akkor a legtutibb latex hatású leggings, vagy a bőr szoknya. Megfelelő ruhákkal párosítva nem annyira kihívó de nagyon szexi, én mindig megnézem a csajokat akiken ilyen van:
Hordj nőies ruhadarabokat, feszülős miniruhák, szoknyák, stb.
A bőrruci extrémebb kicsit tudni kell viselni de nagyon szexi szintén.
A magassarkú sztem elengedhetetlen a szexi viselethez, hordj minél többször.
Persze csak olyan magasat vegyél amiben tudsz járni mert az a fő h tudd viselni ne ess benne hasra.
Továbbá nagyon szexi sztem a combfix, a csipkés dolgok, a fűző (utcára is hordható fajta), a necc harisnya, a magassarkú csizma, vmi nőies divatos táska, szép frizura. Sminkelésnél a vörös rúzs vagy a feketével kihúzott szemek.
Az a lényeg h ne vidd túlzásba és hogy amúgy nagyon jó ízléssel válogass össze ruhákat és velük pár ilyen szexibb darabot. A kevesebb néha több. Remélem segítettem vmennyit.
Igaza van az #5-ös válaszolónak. ''a kevesebb néha több''. Szóval ne vegyél fel semmit és szexi leszel. Xd
hogy a kérdésedre is válaszoljak
cicanaci, top, sportcipő (converse, adidas, nike). Ezek a ruhák jönnek be nekem a legjobban egy lányon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!