Nem tudom, hogy öltözködjek?
Nem tudom, hogy kéne öltözködnöm, hogy jellemezze az egyéniségem. Egyszerre vagyok fiús, romantikus és régies, könyvmoly, deszkás és rocker, álmodozó, lázadó és művészi.Ez a sok minden szerintem összeférhetetlen öltözködés terén. Segítenétek nekem és tanácsot tudnátok adni? Előre is köszönöm.
16/l.
Szerintem a legjobb lenne ha egyszerű alapruhadarabokra koncentrálnál, és a kiegészítőidben (kistáska, ékszerek, sálak, kednők, övek) fejeznéd ki a személyiségedet. Így egy sima pólót viselhetsz csajosan, és rockeresen is, attól függ, milyen kedved van.
De kereshetsz a neten olyan sztárt is, aki alakra és személyiségre passzol hozzád, és tőle is leshetsz pár dolgot. Esetleg keress a környezetedben nagyobb lányokat, nőket, akikre szeretnél hasonlítani.
Garantálom, hogy akár 1 év múlva is ez hatalmasat fog változni Nálad :)
Azt vedd fel, ami tetszik. Ami meg nem tetszik, ne vedd fel. Ennyire egyszerű.
Ez így automatikusan "kiad" egy csomó összeállítást, hiszen minden nap felöltözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!