Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A valós életkoromnak vagy a...

A valós életkoromnak vagy a külsőmnek megfelelően érdemes öltözködni?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, de sokkal kevesebbnek látszom, 19-20 körülinek szoktak tippelni. Fiatalos, kamaszos ruhákat hordok, mert ezek jól állnak nekem, kényelmesek és tetszenek, és mert a méretemben nem nagyon lehet mást kapni. 155cm vagyok és elég vékony, többnyire a gyerekrészlegen vásárolok ruhát magamnak, mert a legkisebb felnőtt méret is nagy rám. Viszont pár ember már megszólt, hogy 27 évesen nem kéne úgy öltözködni, mint egy tini, mert tök komolytalan benyomást keltek. Vajon csak irigyek, hogy én fiatalabbnak nézek ki, vagy igazuk van?
2017. márc. 23. 00:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%

Öltözködj úgy ahogy neked tetszik. Az ismerőseid a saját ruhatárukkal foglalkozzanak. Nem az életkorod határozza meg, hogy mit viselj. De nem is én. Viszont úgy érzem ez már eldöntött kérdés:)

"ezek jól állnak nekem, kényelmesek és tetszenek"

2017. márc. 23. 00:46
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Nekem fogalmam se volt, hogy a ruhák életkor szerint is csoportosíthatóak. Nálunk csak méret van kiírva a boltban, az nincs, hogy 18-22 éves korig. Azt hordd, ami tetszik és kényelmes.
2017. márc. 23. 01:14
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Ha neked tetszik nyugodtan hordj ilyen ruhákat. Az ismerőseiddel meg ne törődj.
2017. márc. 23. 07:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ugyan olyan vagyok mint te. Ha ruhát veszek mindig megnézem a gyerekrészleget. Vannak nem annyira gyerekes ruhák is(nem hercegnős meg ilyenek). És még jobb is szerintem a választék.

Hordd azt ami tetszik. Gondolom te is alkalomhoz szoktál öltözni és ha nem olyan a munkád akkor felesleges kiskosztümben lened, mert az illene a korodhoz(ez csak egy példa).

2017. márc. 23. 07:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy irigyek lennének. Csinosakra szoktak, nem a gyerekesen kinézőkre. :) Öltözz úgy, ahogy jól érzed magad..
2017. márc. 23. 07:26
 6/21 anonim ***** válasza:

Látatlanban nem tudhatom Neked mi áll jól. Amiben jól érzed Magad.

Találd meg a saját stílusod!

2017. márc. 23. 07:47
 7/21 anonim ***** válasza:
34%

Nem értek egyet az előttem szólókkal, egy 27 éves felnőtt ne öltözzön gyereknek! Nekem egyfajta infantilizmusnak tűnik, lélekben elfelejtettél felnőni. Ezt a méreteid is erősítik. Foglalkozz többet magaddal, keress felnőttesebb ruhákat. Nem azt mondom, hogy csak konzervatív öltözéket húzz, de búcsúzz el a hello kittis cuccoktól, csipkés shortoktól és egyéb gyerekholmiktól.

Még odáig is elmegyek, hogy menj pszichológushoz, ha nem érzed magad jól felnőttként és nem tudsz elszakadni a gyerekkorodtól.

2017. márc. 23. 08:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak az életkor számít, hanem a stílus is. Nem minden x éves öltözik ugyanúgy. Szóval azért ne változtass, mert 27 éves vagy.

Viszont azért szerintem számít, hogy mit értesz fiatalos stílus alatt. Ha egy komolyabb helyen dolgozol és mindig póló - farmer - dorkó kombóban jársz, akkor az valóban nem fiatalos, hanem komolytalan, gyerekes benyomást kelt. Vagy ha egy-egy alkalomra nem tudsz megfelelően felöltözni, az is kellemetlen.

2017. márc. 23. 09:12
 9/21 anonim ***** válasza:
25%

Mindketto szamit!

30 koruli nonek mar tobbnyire van stilusa, ami ne legyen tinipic.sa ruhazat. Nagyon csinisan lehet ennyi idosen is oltozni, minden korosztalynak megvannak a maga szexi vagy eppen laza ruhadarabjai, azok kozul valogass.

Hiaba pici es gyerekarcu egy felnott no, attol ha ugy is oltozik mint egy 18-as, komolytalan benyomast kelt.

2017. márc. 23. 09:20
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy fiatalos, vagy gyerekes.
2017. márc. 23. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!