A valós életkoromnak vagy a külsőmnek megfelelően érdemes öltözködni?
08:18 Ilyeneket neked ki mondott rólam? Amiket leírtál, az egyrészt nem igaz rám, másrészt semmi köze a kérdésben feltett dologhoz.
Menjek pszichológushoz, mert kis termetű vagyok és csak a gyerekruhák jók rám? Ne röhögtess már.
Arról meg megint csak sehol nem írtam, hogy milyen mintájú ruhákat hordok, de pont nem Hello Kittyset, úgyhogy ezzel is mellélőttél. De ha már a ruha mintája a téma, amúgy szoktam Disney hercegnős meg ilesmi mintás ruhákat látni a felnőtt ruhák között is, szóval felnőttek között is biztos van olyan, aki olyat hord.
De nem írod le, hogy pontosan miket hordasz? Vagy mitől tinis?
Mert pl. farmert hordhat 10 éves is meg 50 éves is. Vagy egy sportos dzsekit is. Vagy egy sima pólót is.
Hangulatfüggő. Ha csajosabb hangulatom van, akkor egyberuhát, harisnyát és csajos cipőt, pl. egy ehhez hasonló:
Sportosabb, kényelmesebb cuccok:
[link] (ilyen szakadt farmert nem hordok, csak a bal oldalit nézzétek)
Plusz kapucnis pulóver, ha hideg van.
Néha kockás ing és pulóver, valahogy így: [link]
Esetleg egy kisebb sállal együtt.
Téli:
Pompomos sapka, hosszú kötött sál.
Ha olyan tapasztalt szakértő pszichológus vagy, hogy ezt így látatlanban, 2 bekezdés alapján meg tudtad állapítani egy vadidegen emberről, akkor lehet inkább tőled kéne segítséget kérnem, nálad okosabb úgysincs senki, nem? Csak azt nem tudom, miben, amikor semmi problémám nincs az életkorommal kapcsolatban, és egyáltalán nem érzem úgy, hogy megrekedtem a gyerekkorban. A kérdés az öltözködésről szól.
Azt még hozzáteszem, hogy az az illető, aki a kérdést ihlette, csak azután kezdett cseszegetni az öltözködésemmel, hogy megtudta, hogy 27 éves vagyok. Előtte kb. fél évig, amióta ismerjük egymást, semmi baja nem volt az öltözködési szokásaimmal.
A másik meg anyukám és a nagyszüleim, akik szerint mindig szoknyában, blúzban, harisnyában és nőies cipőben kéne járnom, mert egy felnőtt nőnek úgy illik.
Amiket a 18-ban belinkeltél, teljesen jók.
Ha az alkalomhoz, helyhez illik, ahova jársz, ahol dolgozol, akkor rendben.
Nem gyerekesek. Sok felnőtt öltözik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!